JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Ale jak zaprosi to pojadę i w zsypie się prześpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Wolę sama samej sie zle lezy lezak ci bedzie chodzil do hipermarket i przynosil donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: samej sie zle lezy lezak ci bedzie chodzil do hipermarket i przynosil donuty Ale on mi odleżyn nie podniesie z podpìzdzia bo mu w krzyżu łupnie to kaleka z mentami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, JăjaWywalone napisał: 191 Masz od suzan https://zapodaj.net/plik-IroZ6u8HHv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Ale jak zaprosi to pojadę i w zsypie się prześpię w zsypie ma miliony to cie nie wpusci ale do jaskini pewnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Masz od suzan Mam dużo mend wiesz ostatnio widzę je wyraźnie straszne to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Mam dużo mend wiesz ostatnio widzę je wyraźnie straszne to Mi się pogorszylo w lewym tesz co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu chyba susan ma tylko 4 paznokcie a 5 palcow u lewej reki wiec to fejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Mini majk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Mi się pogorszylo w lewym tesz co zrobić Raczej nic. Jak ruszać zaczniesz to ci się wszystko zacznie pieprzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, JăjaWywalone napisał: Raczej nic. Jak ruszać zaczniesz to ci się wszystko zacznie pieprzyc Ja się pogodzilem chyba nawet bym nie gadal lasce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu W sumie nawet nie wiem czy Asia wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Ona ma pewnie swoje wenery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Ona ma pewnie swoje wenery w takim zawodzie to na pewno niejedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: w takim zawodzie to na pewno niejedna Ogólnie te divki tanie są oblesne na maksa muszą każdego przyjąć jeśli chcą zarobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, JăjaWywalone napisał: Ale on mi odleżyn nie podniesie z podpìzdzia bo mu w krzyżu łupnie to kaleka z mentami Dorodnom musisz mieć sřake czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Dorodnom musisz mieć sřake czemu To nie do mnie pytanje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Ogólnie te divki tanie są oblesne na maksa muszą każdego przyjąć jeśli chcą zarobic no a co ty myslis ze ona moze wybrzydzac ? wiadomo ze adonisi to tam raczej nie chodza bo maja za darmo bzykanie ladnijeszych wiec statystyczny klient to jakis janusz w asem i nadwaga cos jak ja albo taki byczy tirowiec ktory juz jak wchodzi po schodach to ona czuje ze menel idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: no a co ty myslis ze ona moze wybrzydzac ? wiadomo ze adonisi to tam raczej nie chodza bo maja za darmo bzykanie ladnijeszych wiec statystyczny klient to jakis janusz w asem i nadwaga cos jak ja albo taki byczy tirowiec ktory juz jak wchodzi po schodach to ona czuje ze menel idzie Te eskorty na pewno mogą wybierać. Ale te roksanki i inne szlory to patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, lybed napisał: w takim zawodzie to na pewno niejedna Dostajesz spíerdolenie od losu albo nabywasz i trzeba żyć dalej nikogo to nie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Te eskorty na pewno mogą wybierać. Ale te roksanki i inne szlory to patologia tak tak na pewno . dzi.wek zatrzesienie juz widze jak kaprysza :d wtedyu klient pewnie mowi ze doplaci 500zl i juz nie przeszkadza ze szkaradny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: tak tak na pewno . dzi.wek zatrzesienie juz widze jak kaprysza :d wtedyu klient pewnie mowi ze doplaci 500zl i juz nie przeszkadza ze szkaradny Na te o których pisze to cie nie stać. Zresztą niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Dostajesz spíerdolenie od losu albo nabywasz i trzeba żyć dalej nikogo to nie obchodzi od losu to dostajesz jak przechodzis zna zielonym swietle i menel w bmwu cie potraci a jak sie przyjmuje po 10 uow na dobe to masz na wlasne żadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Na te o których pisze to cie nie stać. Zresztą niewazne cop za roznica czy mine stac czy nie nie jestem zainteresowany jak ktos cos robi dla pieniedzy to kwestia pieniedzy a nie wygladu klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, JăjaWywalone napisał: To nie do mnie pytanje Jak byś była szczupła to fajna sřaka może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: od losu to dostajesz jak przechodzis zna zielonym swietle i menel w bmwu cie potraci a jak sie przyjmuje po 10 uow na dobe to masz na wlasne żadanie. I tu się mylisz. Są rzeczy które dostajesz i chùj. Albo się kopiesz z koniem i jakoś zyjesz albo sznur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: od losu to dostajesz jak przechodzis zna zielonym swietle i menel w bmwu cie potraci a jak sie przyjmuje po 10 uow na dobe to masz na wlasne żadanie. Ja mówię o mętach po prostu idziesz drzemke budzisz się i masz pod górkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Po drzemce to jest z gorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: I tu się mylisz. Są rzeczy które dostajesz i chùj. Albo się kopiesz z koniem i jakoś zyjesz albo sznur Dokładnie nie ma łatwo a rachunki i tak dalej som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Nie będę pracować jednak nie mam siły o tej porze. Wiedziałam że tak się skończy xD jestem taka nawina haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach