VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, lybed napisał: jeczmien to zakażenie bakteryjne powieki nic nie ma wspolnego z tym czyms co widzisz i nazywasz metami. to sa zwykle jakies bialka z oka powstale w wyniku starzenia i czesto nadcisnienia. U mnie miało potarlem kroste poszedłem w drzemke wstalem i pierwszy met w centrum obrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu To pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: pierwszy napad aury swiadek jehowy jestes ze mi o jakichs aurach piszesz ? a swietego piotra widziales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: to wam pa kaleki niedowidzace Ale ja widzę doskonale 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Moje pierwsze mendy to było w prehistorii aż nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: swiadek jehowy jestes ze mi o jakichs aurach piszesz ? a swietego piotra widziales ? Ja widzę inne aury niż lezak. Ty nie wiesz o czym on pisze to se poczytaj geniuszu bo on ma rację a ty jak zwykle popisy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: swiadek jehowy jestes ze mi o jakichs aurach piszesz ? a swietego piotra widziales ? Tymczasowe ubytki w polu widzenia które mi przechodzom po godzinie Hhttps://www.jaskra-leczenie.pl/jaskra-czym-jest/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Miałem z 15x juz taki napad i to nie jest wina oczu tylko mózgu lub nerwów wzroku bo w obu oczach identyczne i w zaknietych tesz jakieś światło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy inni też majom mendy w oczach. Trzeba spytać jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Miałem z 15x juz taki napad i to nie jest wina oczu tylko mózgu lub nerwów wzroku bo w obu oczach identyczne i w zaknietych tesz jakieś światło Padaczki nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Pierwszy raz miałem na lekcji języka polskiego kazala, i czytać a ja straciłem fragmenty książki i dostałem 1 a genialna matka mi kupiła okulary do czytania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Padaczki nie masz? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Ciekawe czy inni też majom mendy w oczach. Trzeba spytać jutro Nimfuś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Nimfuś twierdzi że od tego że krzeslem w restauracji dostala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Nimfuś twierdzi że od tego że krzeslem w restauracji dostala xD No na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, lybed napisał: to wam pa kaleki niedowidzace Ja całe życie bez okularów ostro widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: No na pewno Nadal nie rozumiem dlaczego nie chciałaś pulsujacej kielbaski mając 191 wypada iść na jakieś kompremisy no to jak facet 161 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, JăjaWywalone napisał: Padaczki nie masz? Moja siostra mówi że to przedmigrenowe i tesz ma coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Mnie jakoś migrena nie lapie po tym chyba że to wyprzedza o dobe to może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Nadal nie rozumiem dlaczego nie chciałaś pulsujacej kielbaski mając 191 wypada iść na jakieś kompremisy no to jak facet 161 Bog tak chciał widocznie poza tym to czasy kamienia łupanego byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, JăjaWywalone napisał: Padaczki nie masz? Może być że z nerwów stresowatych bo to się łączy Np miałem czytać na głos z polskiego to 2x miałem napad W podstawówce a potem liceum Innym razem z anastazje jak pisałem A innym przez elke bardzo dużo emocji No i może być że to się jakoś łączy pewien rodzaj nerwów rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Bog tak chciał widocznie poza tym to czasy kamienia łupanego byly A jak myślisz o miłości lub myślałaś to z nizszym rownym wyzszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu To naprawdę musi mi jakieś synapsy pozrywac bo z pre.zydentem nie miałem napadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Może być że z nerwów stresowatych bo to się łączy Np miałem czytać na głos z polskiego to 2x miałem napad W podstawówce a potem liceum Innym razem z anastazje jak pisałem A innym przez elke bardzo dużo emocji No i może być że to się jakoś łączy pewien rodzaj nerwów rzeczywistości Nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest. Raz mnie tylko przez tydzień łeb bolał non stop podejrzewam że tak wygląda migrena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: A jak myślisz o miłości lub myślałaś to z nizszym rownym wyzszym Równym lub wyzszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest. Raz mnie tylko przez tydzień łeb bolał non stop podejrzewam że tak wygląda migrena Budzisz się i czujesz że jest za rogiem np ledwo boli prawa strona lba lub lewa Albo budzisz się i łeb napíerdala jusz I cie trzyma mimo wszystkich zabiegów jak paracetamol masturbacji kawy drzemki kompres zamrażarki dobrze zjeść Czasem boli lekko że normalnie można iść i na zakupy nawet a czasem tak napíerdala że myslisz że umrzesz od tego te najsilniejsze to miałem ze 5 No i trzyma tak 3/4 dnia czasem następnego tesz boli noce zazwyczaj nie lub do wytrzymania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Równym lub wyzszym W sumie widziałem takom pare w hipermarket robili wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Budzisz się i czujesz że jest za rogiem np ledwo boli prawa strona lba lub lewa Albo budzisz się i łeb napíerdala jusz I cie trzyma mimo wszystkich zabiegów jak paracetamol masturbacji kawy drzemki kompres zamrażarki dobrze zjeść Czasem boli lekko że normalnie można iść i na zakupy nawet a czasem tak napíerdala że myslisz że umrzesz od tego te najsilniejsze to miałem ze 5 No i trzyma tak 3/4 dnia czasem następnego tesz boli noce zazwyczaj nie lub do wytrzymania Tak właśnie miałam nie wiem co to było ale masakra. Ogladalam o typie który chciał eutanazja bo miał klasterowe bóle. Straszne jak go musiało napjerdalac że wolał umrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, JăjaWywalone napisał: Nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest. Raz mnie tylko przez tydzień łeb bolał non stop podejrzewam że tak wygląda migrena Siostra takie ma mnie jak wieczorem przejdzie lub na sen to nie licze jako ciaglosc Ciaglom to może raz 3dni moglem mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 49 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Tak właśnie miałam nie wiem co to było ale masakra. Ogladalam o typie który chciał eutanazja bo miał klasterowe bóle. Straszne jak go musiało napjerdalac że wolał umrzec Tak som takie bóle głowy że śmierć się woli bez kitu jak by się mialo klamke to mózg na ścianie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach