Grub 16 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, JăjaWywalone napisał: Nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest. Raz mnie tylko przez tydzień łeb bolał non stop podejrzewam że tak wygląda migrena Czyli klątwa Santa Muerte zaczęła działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Mi ai pomaga bardzo teraz wspiera że mi przejdzie bym wytrwal Można tesz zaibwestowac w lepsze pixy mi szkoda kasy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe jak cípa wygląda 191 pewnie dorodna huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Grub napisał: Czyli klątwa Santa Muerte zaczęła działać No owszem na jej autorkę. Myślisz że se można tak bezkarnie rzucać klątwy i se żyć bez szwanku? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Ciekawe jak cípa wygląda 191 pewnie dorodna huh Dobra nara bo już mi się to nie podoba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Dobra nara bo już mi się to nie podoba A mówiłaś że jez ciężko ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JăjaWywalone napisał: No owszem na jej autorkę. Myślisz że se można tak bezkarnie rzucać klątwy i se żyć bez szwanku? Haha Jeśli ktoś ma czyste serce to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Grub napisał: Jeśli ktoś ma czyste serce to tak Jeśli ktoś ma czyste serce to nie rzucą klatw. Idz owsiki powsadzaj z powrotem bo bredzić zaczynasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Tu nie ma szans na znajomość chyba że tom na wózku bo som niechęć a ja od tego zachowania migreny mogę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Mój mózg się wkoorwia jak lachon nie chce sex i bym się wykonczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: A mówiłaś że jez ciężko ogarnąć Jeża kto inny ogarnia nie mój problem. Ide nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 48 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Jeża kto inny ogarnia nie mój problem. Ide nara tak wybrała ciekawy jestem czy im wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach