+RC+ 380 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) wciąż nieodkrytej https://zapodaj.net/images/9e4718118e3ef.png Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 59 Napisano 1 godzinę temu Wygląda gorzej niż mokradła w killzone ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 59 Napisano 1 godzinę temu Ja leżę w barlogu tym razem mam twarde wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 59 Napisano 1 godzinę temu Może jutro odloncze setup 4 monitory i podlacze wszystko na nowo bez dodatkowego pc Ale jeszcze się muszę zastanowić bo mi się zwolni mff dell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 82 Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: wciąż nieodkrytej Jaka piękna grafika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 380 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jaka piękna grafika No, a to gra z 2010 roku... Jak będę grał w jakąś współczesną, to wrzucę screena, zobaczysz dopiero co RTX potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 82 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No, a to gra z 2010 roku... Jak będę grał w jakąś współczesną, to wrzucę screena, zobaczysz dopiero co RTX potrafi W tej Afryce to bym sie odnalazla na godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 82 Napisano 20 minut temu Nie wiem czy nie jestem mimo wszystko fanem pikselozy wczesne lata 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 59 Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: W tej Afryce to bym sie odnalazla na godziny Iskra przyjedź mi kootasa ssac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 82 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, +RC+ napisał: No, a to gra z 2010 roku... Jak będę grał w jakąś współczesną, to wrzucę screena, zobaczysz dopiero co RTX potrafi Patrze na tego supermana, ale troche widac jednak, ze nakladanie poklatkowo. Wydaje mi sie, ze nasze misie uszatki juz korzystaly z innej technologii, bo chociaz tez rysowane to bardziej plynne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach