JajâWywalone 3 Napisano 17 godzin temu odlot bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Tak robię, miski tylko do zup nie że se wolisz miskę bo tak Ja mam kwadratowe i się najadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 16 godzin temu 26 minut temu, Mgła napisał: Fakt, wszystkie kąty w łóżku zajęte. Jak ty to sobie wyobrażasz? Ja chcę pod kołdrę do ciebie na mizia mizia, a tam pięć kotów leży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 5 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jak ty to sobie wyobrażasz? Ja chcę pod kołdrę do ciebie na mizia mizia, a tam pięć kotów leży? Mgła chyba nie będzie miała obiekcji sądząc po tych privowych wyznaniach które nam zaoferowales Edytowano 16 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Mgła chyba nie będzie miała obiekcji sądząc po tych privowych wyznaniach które nam zaoferowales Nie z takim tarapatów wychodziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 16 godzin temu A mgła zawszę chciała mieć tygrysa, tylko trzeba mnie jeszcze trochę oswoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 800 Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dostajesz michę do jedzenia i tyle. Czyli mialam racje że dajesz dupy za talerz zupy? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 16 godzin temu 26 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A mgła zawszę chciała mieć tygrysa, tylko trzeba mnie jeszcze trochę oswoić. Trzeba z tobom pisac 5lat a potem foch jak baba huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, karmazynowy przyplyw napisał: A jak wracasz z roboty o 21, to już nie ma o co walczyć. Widzisz tylko koty leżące po stołach z nadętymi brzuchami i hu cię strzela. To prawda że sama nie robi a od chłopa wymaga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 250 Napisano 16 godzin temu 54 minuty temu, szmul napisał: Tak robię, miski tylko do zup nie że se wolisz miskę bo tak ale ordnung pruski dryl normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 250 Napisano 16 godzin temu 35 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: A mgła zawszę chciała mieć tygrysa, tylko trzeba mnie jeszcze trochę oswoić. Tygrysy śpią bardzo dużo, zazwyczaj od 16 do ponad 20 godzin na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 250 Napisano 16 godzin temu 38 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie z takim tarapatów wychodziłem. to chyba nie chodzi o to z czego wychodziłeś tylko ,ze ciągle ładujesz się w te same historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 800 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Tygrysy śpią bardzo dużo, zazwyczaj od 16 do ponad 20 godzin na dobę. A myslalam że tylko lwy śpią po 20h na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba nie chodzi o to z czego wychodziłeś tylko ,ze ciągle ładujesz się w te same historie To związek telekorespondencji stekajom do słuchawki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 800 Napisano 15 godzin temu 23 minuty temu, VenusHorizon napisał: To związek telekorespondencji stekajom do słuchawki. Nawet smiechłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 15 godzin temu wgl koty dużo śpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 74 Napisano 14 godzin temu 39 minut temu, Еlciаа napisał: Nawet smiechłam. Hhttps://www.tiktok.com/@polina_elpromova/video/7622316866022690066 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 13 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, VenusHorizon napisał: To związek telekorespondencji stekajom do słuchawki. Nie gadaj o tym, bo od razu się podniecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 11 godzin temu @250GodzinTak to, czy piszesz z telefonu, czy z kalkulatora, nie ma znaczenia jesteś po prostu zbyt tępa, żeby mimo wielu instrucji wejść na forum. Twoja kariera tutaj wielkimi krokami dobiega końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1261 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, VenusHorizon napisał: To związek telekorespondencji stekajom do słuchawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedy to wiecznie naburmuszone coś utka w końcu japę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1261 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Kiedy to wiecznie naburmuszone coś utka w końcu japę? Znowu tu przyszła. Nawet się nie dziwię, że jest sama. Kto by ją chciał i z nią wytrzymał? Bo musi być jakaś bardzo skrzywdzona przez życia baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1777 Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, VenusHorizon napisał: To związek telekorespondencji stekajom do słuchawki. To taki związek istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: @250GodzinTak to, czy piszesz z telefonu, czy z kalkulatora, nie ma znaczenia jesteś po prostu zbyt tępa, żeby mimo wielu instrucji wejść na forum. Twoja kariera tutaj wielkimi krokami dobiega końca. Za tobą tutaj przylazly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu tu przyszła. Nawet się nie dziwię, że jest sama. Kto by ją chciał i z nią wytrzymał? Bo musi być jakaś bardzo skrzywdzona przez życia baba Przyszłam ci tylko przypomnieć, że każdy kij ma dwa końce, a twój właśnie uderza cię rykoszetem w tę twoją durną gębę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 40 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Znowu tu przyszła. Nawet się nie dziwię, że jest sama. Kto by ją chciał i z nią wytrzymał? Bo musi być jakaś bardzo skrzywdzona przez życia baba Musi gdzieś dać upust frustracji, bo u niej to przekracza dopuszczalną normę. Padło na forum… i to nie jest tylko nasz „wymysł”, bo zauważa to znaczna część tutejszej społeczności, ale oczywiście my dwie te najgorsze. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1261 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Musi gdzieś dać upust frustracji, bo u niej to przekracza dopuszczalną normę. Padło na forum… i to nie jest tylko nasz „wymysł”, bo zauważa to znaczna część tutejszej społeczności, ale oczywiście my dwie te najgorsze. 🫧 Ściągają tylko spamera i budzą politowanie. Wstyd, że stare baby i non stop kłócą się o koperek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 38 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Musi gdzieś dać upust frustracji, bo u niej to przekracza dopuszczalną normę. Padło na forum… i to nie jest tylko nasz „wymysł”, bo zauważa to znaczna część tutejszej społeczności, ale oczywiście my dwie te najgorsze. 🫧 Która część? Już im tak jaj nie liż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 164 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Za tobą tutaj przylazly Sorry za zaśmiecanie tematu, ja już stąd znikam chciałam jej tylko odpowiedzieć że każdy kij ma dwa końce, a ona swoim własnym dostanie po gębie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach