elisabeth122 3 Napisano 2 godziny temu Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić. Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, elisabeth122 napisał: Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić. Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 1 godzinę temu Krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, JajâWywalone napisał: Krindz Co Krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, elisabeth122 napisał: Co Krindz No to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 406 Napisano 1 godzinę temu wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 3 Napisano 1 godzinę temu I koniecznie zobaczyć ile na tace daje czy ma gest czy żałuję dla jezusa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 656 Napisano 13 minut temu 57 minut temu, 84Michal84 napisał: wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Małe sprostowanie. Ze święconka nie jutro a w przyszłą sobotę. Jutro dżentelmen może potrzymać palmę. Domyślam się, że podchwyt to podstęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 73 Napisano 12 minut temu 1 godzinę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi Po co slabom laske na kawe zapraszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 304 Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem. moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty UWAZAJ !!! Niech sie położy w kościele krzyżem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach