Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
elisabeth122

Pytanie o faceta

Polecane posty

Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić.

Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać

1 minutę temu, elisabeth122 napisał:

Bardzo proszę o poradę. Wysłał mi zaproszenie na fb facet, całkiem miły, przystojny po sprawdzeniu w google okazało się, że również wykształcony z ciekawym zawodem. Nie wiem czy żonaty, czy zajęty, bo na fb nie da się tego sprawdzić.

Zaproszenie przyjęłam i on wtedy napisał, zaczął prostu z mostu, że jestem uosobieniem kobiecości i takie tam. Odpisalam jakoś z dystansem, on odpisał dopiero po 1,5 dnia w nocy, że myśli o mnie i coś tam dalej. Nic nie proponuje, ani kawy, ani spotkania, póki co. ( poznaliśmy się w czwartek). O co mu może chodzić i czego można się spodziewać

to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi

wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem.

moze tez lobuz byc zonaty albo nalezec do jakiejs antyjezusowej sekty 

UWAZAJ !!!

57 minut temu, 84Michal84 napisał:

wez go podchwytem, powiedz ze akurat jutro w niedziele idzisz do kosciola i chcesz zeby jakis dzentelmen potrzymal ci swieconke. Jak odmowi to znaczy ze jest ch/v/jem skonczonym co nie miluje jezusa, taki facet to dno i nie bedziedobrym partnerem.

UWAZAJ !!!

Małe sprostowanie. Ze święconka nie jutro a w przyszłą sobotę. Jutro dżentelmen może potrzymać palmę. 

Domyślam się,  że podchwyt to podstęp. 

1 godzinę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał:

to taki leżak zaraz będzie ci pisał o klaskaniu jajami po czole a na kawe nie zaprosi

Po co slabom laske na kawe zapraszac 🤔

1 godzinę temu, 84Michal84 napisał:

UWAZAJ !!!

Niech sie położy w kościele krzyżem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować