Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kristo

Zazdrość wsteczna

Polecane posty

Witam. 

Powiedzcie jak mam sobie poradzić z zazdrością wsteczna?

Moja partnerka z którą mi się bardzo układa, przede mną spotykała się tylko na sex z jednym facetem, była w nim zakochana ale on nie. 

Wciąż o tym myślę i czasem dopytuje o jakieś szczegóły tej relacji ale kończy się to kłótnia. 

Jak sobie z tym poradzić, czy sobie odpuścić? 

Jesteśmy razem 2 lata. 

7 godzin temu, Kristo napisał:

Witam. 

Powiedzcie jak mam sobie poradzić z zazdrością wsteczna?

Moja partnerka z którą mi się bardzo układa, przede mną spotykała się tylko na sex z jednym facetem, była w nim zakochana ale on nie. 

Wciąż o tym myślę i czasem dopytuje o jakieś szczegóły tej relacji ale kończy się to kłótnia. 

Jak sobie z tym poradzić, czy sobie odpuścić? 

Jesteśmy razem 2 lata. 

A czy masz jakiekolwiek powody żeby o tym gostku rozmyślać?

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Był już ten temat i dyskusja się rozwinęła nie na temat 😄

To już chyba taka tradycja na tym forum. 

Przed chwilą, Dangerous napisał:

To już chyba taka tradycja na tym forum. 

Jak pojawiają się niewygodne fakty, to temat zostaje zablokowany. Przypadek? 😜

I znowu rozmawiają w domu o forum i nickach, wyszukując obcych ludzi w wyszukiwarce Google wśród motłochu i patologii 😄Haha. 

I to wyśmiewanie ludzi "Uderzysz w ścianę jadąc na wózku" kiedy pewnie sama jeździ jest żałosne i godne politowania. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I to wyśmiewanie ludzi "Uderzysz w ścianę jadąc na wózku" kiedy pewnie sama jeździ jest żałosne i godne politowania. 

Haaahahaa. Też tak myślę. Z tym, że ja nie śmieję się z ludzkich tragedii. Na łeb jej się już rzuciło od tej frustracji.

Njee bynajmiej wy się nie śmiejecie z ludzkich nieszczesc. Nie licząc anemii wychudzenia i bezpłodności.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Był już ten temat i dyskusja się rozwinęła nie na temat 😄

Łysa cały dzień tu jesteś 

1 minutę temu, JajâWywalone napisał:

Njee bynajmiej wy się nie śmiejecie z ludzkich nieszczesc. Nie licząc anemii wychudzenia i bezpłodności.

Ciebie nikt nie pytał o zdanie, tak więc możesz się zawinąć na pięcie i udać się w kierunku 🚪.

1 godzinę temu, parabataii napisał:

A czy masz jakiekolwiek powody żeby o tym gostku rozmyślać?

Zaczynalismy znajomość a oni jeszcze mieli kontakt ze sobą ale tylko pisanie i rozmowa przez telefon. To mnie chyba troszkę męczy. 

4 minuty temu, Dangerous napisał:

Haaahahaa. Też tak myślę. Z tym, że ja nie śmieję się z ludzkich tragedii. Na łeb jej się już rzuciło od tej frustracji.

Rozmawianie o życiu seksualnym Leżaka, jest co najmniej niestosowne. I to pisze facet, który rzekomo jest ojcem i mężem, a caly dzień ustala na forum dla wariatów i garstki normalnych ludzi, ile Leżak może 😱Hahah.. "Ja w domu mówię Ewie, że lubię Elcie, a ona mi tłumaczy.." 😄

Chorzy ludzie żyjący siecią, bez swojego życia. To musi być na bank jakiś schorowany starzec, który ukrywa się pod kilkoma projektami i tutaj ma tylko okienko na świat bez firanki 😄😜😄

To jest forum publiczne a nie twoje mieszkanie prywatne do którego wchodzę jako persona non grata więc ostatni raz nadmieniam iż możesz sobie te śmieszne rozkazy wsadzic w odbyt bo nie jestem twoja sprzątaczka z ukrainy. Interesują mnie jedynie merytoryczne odniesienia do wytknietej hipokryzji. Nic poza. 

1 minutę temu, Kristo napisał:

Zaczynalismy znajomość a oni jeszcze mieli kontakt ze sobą ale tylko pisanie i rozmowa przez telefon. To mnie chyba troszkę męczy. 

Ale nadal jest ten kontakt? Zresztą, jest czy nie ma, to nie ma znaczenia. Ufasz jej?

1 minutę temu, Kristo napisał:

I dopiero po dwóch latach to cię męczy? A ty miałeś kogoś wcześniej? 

Z reguły tak jest, że każdy ma jakąś przeszłość i nigdy nie pyta się o nią 😄

Bo im będziesz wiedział mniej, tym spokojniej będziesz spał. 

Wnioskuję że anemia bezpłodność oraz wychudzenie organizmu to jednostki chorobowe nad którymi nie ubolewasz jako nad nieszczęściem ludzkim. Ok. 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Rozmawianie o życiu seksualnym Leżaka, jest co najmniej niestosowne. I to pisze facet, który rzekomo jest ojcem i mężem, a caly dzień ustala na forum dla wariatów i garstki normalnych ludzi, ile Leżak może 😱Hahah.. "Ja w domu mówię Ewie, że lubię Elcie, a ona mi tłumaczy.." 😄

Chorzy ludzie żyjący siecią, bez swojego życia. To musi być na bank jakiś schorowany starzec, który ukrywa się pod kilkoma projektami i tutaj ma tylko okienko na świat bez firanki 😄😜😄

Przestań juz. Nic z tego nie będzie. 

3 minuty temu, JajâWywalone napisał:

Wnioskuję że anemia bezpłodność oraz wychudzenie organizmu to jednostki chorobowe nad którymi nie ubolewasz jako nad nieszczęściem ludzkim. Ok. 

Problem w tym, że ona sama wyzywa innych od grubasów czy tłuściochów, więc obrywa jej się rykoszetem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się