bad behaviour 67 Napisano wtorek o 10:55 Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jest ryzyko, że się skończy to smutno. Zwłaszcza, że z tego co mówiła to jej zależy jednak na relacjach romantycznych, a nie czysto seksualnych. Też mam taki pogląd. Za iks lat nie znajdzie młodego chłopaka, zakochu.jącego się w kobietach w wieku jego matki, nawet jeśli znajdzie takiego, który skorzysta seksualnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 10:56 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Też mam taki pogląd. Za iks lat nie znajdzie młodego chłopaka, zakochu.jącego się w kobietach w wieku jego matki, nawet jeśli znajdzie takiego, który skorzysta seksualnie. To wezmie kolejnego starego. Nie każdemu zależy na małżeństwie do usŕanej smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 10:58 Zauważyłam też, że na tym forum (ale pewnie na doraźne potrzeby hejtu) próbuje się lansować taki trend, że każda kobieta chciałaby dużo młodszego od siebie faceta, a co najwyżej uroda jej nie pozwala. Po pierwsze, nie zgadza się to z doświadczeniem życiowym, ponieważ to jest bardzo proste sobie znaleźć do łóżka młodszego (tylko po co). Po drugie, ja się też nie spotkałam z powszechnością takich upodobań w życiu - dla mnie (i nie tylko) duża dysproporcja wiekowa jest aseksualna w każdą stronę (ani dzieciak, ani dziadek nie stanowią dla mnie obiektów seksualnych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 10:59 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: To wezmie kolejnego starego. Nie każdemu zależy na małżeństwie do usŕanej smierci Ale chyba starego, ani nawet w swoim wieku, nie chce, bo seksualnie kręcą ją tylko młodziki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:00 Młodszy łatwiejszy dla klempy do urobienia. No i tu baby majo ego że są miss po 50 więc się chwala młodszym chłopem jakby to cokolwiek oznaczało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:01 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Ale chyba starego, ani nawet w swoim wieku, nie chce, bo seksualnie kręcą ją tylko młodziki. Ale za 10 lat zobaczy że młodziki już wola młodsze jednak i zacznie szukać w swojej grupie wiekowej lub maks 5 lat młodszych. Zresztą co tu rozważać życie seksualne elzbiety za kamienico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:05 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Ale za 10 lat zobaczy że młodziki już wola młodsze jednak i zacznie szukać w swojej grupie wiekowej lub maks 5 lat młodszych. Zresztą co tu rozważać życie seksualne elzbiety za kamienico Głupio liczyłam na jakiś dyskurs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:05 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Głupio liczyłam na jakiś dyskurs. Liczenie na cokolwiek od kogokolwiek to już jest nieprozumienie na wstępie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:06 Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Liczenie na cokolwiek od kogokolwiek to już jest nieprozumienie na wstępie. Fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano wtorek o 11:09 16 minut temu, Onaaaa napisał: Jeszcze wezmę pojemniki i napcham do nich jedzenia I leżą na kanapie nie mogąc sie ruszyć niby kula to ideał - ale tylko dla matematyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano wtorek o 11:15 13 minut temu, JajâWywalone napisał: Ale za 10 lat zobaczy że młodziki już wola młodsze jednak i zacznie szukać w swojej grupie wiekowej lub maks 5 lat młodszych. Zresztą co tu rozważać życie seksualne elzbiety za kamienico Dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:16 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dokladnie. Nic nie zyskam ani nie stracę jak se pobzykasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:17 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dokladnie. Ok, a ile planujesz mieć jeszcze związków, mężczyzn, skoro jesteś matką i dzieci będą obserwować korowód "wujków"? Pp prostu zastanawia mnie takie podejście u kobiet, które zdecydowały się na rodzinę, która chyba zobowiązuje jakoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:19 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Ok, a ile planujesz mieć jeszcze związków, mężczyzn, skoro jesteś matką i dzieci będą obserwować korowód "wujków"? Pp prostu zastanawia mnie takie podejście u kobiet, które zdecydowały się na rodzinę, która chyba zobowiązuje jakoś. Eks twojego męża też zafundowała dziecku jakaś dziwna acz popularna teraz konstelacje i to też jest w jakimś sensie patologia. Ja też rodzina powinna do czegoś zobowiązywać tak i jak twojego obecnego męża a jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano wtorek o 11:19 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: niby kula to ideał - ale tylko dla matematyka Aż tak sie nie nażre by być jak kula bo pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano wtorek o 11:21 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Ok, a ile planujesz mieć jeszcze związków, mężczyzn, skoro jesteś matką i dzieci będą obserwować korowód "wujków"? Pp prostu zastanawia mnie takie podejście u kobiet, które zdecydowały się na rodzinę, która chyba zobowiązuje jakoś. Nic nie planuje, na razie jest dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:21 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Eks twojego męża też zafundowała dziecku jakaś dziwna acz popularna teraz konstelacje i to też jest w jakimś sensie patologia. Ja też rodzina powinna do czegoś zobowiązywać tak i jak twojego obecnego męża a jest jak jest. Nie do końca się z tym zgodzę, życie nie jest idealne, mylimy się w wyborach, wyciągamy wnioski, ale ile razy można się mylić? Ta dziwna konstelacja to opieka naprzemienna? Sprawdza się to. Mnie dziwi zakładanie z góry zmiany partnerów co kilka lat, mając jeszcze dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:22 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nic nie planuje, na razie jest dobrze. Chyba nie, skoro na tapecie był niejaki Rzepa. Dobra, mało ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:24 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Nie do końca się z tym zgodzę, życie nie jest idealne, mylimy się w wyborach, wyciągamy wnioski, ale ile razy można się mylić? Ta dziwna konstelacja to opieka naprzemienna? Sprawdza się to. Mnie dziwi zakładanie z góry zmiany partnerów co kilka lat, mając jeszcze dzieci. A ty naprawdę myślisz że ona zakłada że każdy obecny eks będzie na chwilę? Bo ja nie sądzę i bądź sprawiedliwa jeśli czepiasz się elki to spójrz też na swojego męża. Owszem dla mnie to dziwna konstelacja bo tydzień u matki i tydzień u ojca jak wór kartofli to nie jest normalnosx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:25 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Chyba nie, skoro na tapecie był niejaki Rzepa. Dobra, mało ważne. To że się bzyka z jakimś typem zalozmy jeszcze nie oznacza że na niedzielny obiad zapoznawczy go zaprosi. Bez jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:27 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: A ty naprawdę myślisz że ona zakłada że każdy obecny eks będzie na chwilę? Tak zrozumiałam z tego, co pisała Elcia, także już wcześniej. Co do opieki naprzemiennej - możesz mieć oczywiście swoją opinię, choć jest dla Ciebie teorią. Odpowiadam zdawkowo, bo musze się zająć trochę życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 67 Napisano wtorek o 11:28 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: To że się bzyka z jakimś typem zalozmy jeszcze nie oznacza że na niedzielny obiad zapoznawczy go zaprosi. Bez jaj Pisała, że go kocha, nie że chce go na bzykanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:28 Przed chwilą, bad behaviour napisał: Tak zrozumiałam z tego, co pisała Elcia, także już wcześniej. Co do opieki naprzemiennej - możesz mieć oczywiście swoją opinię, choć jest dla Ciebie teorią. Odpowiadam zdawkowo, bo musze się zająć trochę życiem. I taka też pozostanie. Spoko ja już nie kręcę wora na ten temat bo mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:30 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Pisała, że go kocha, nie że chce go na bzykanie. Tak go kocha jak lezak anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano wtorek o 11:31 14 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: taki pattisonowaty na każdym zdjęciu podkrążone oczy Może ma problemy z nerkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano wtorek o 11:38 40 minut temu, bad behaviour napisał: Też mam taki pogląd. Za iks lat nie znajdzie młodego chłopaka, zakochu.jącego się w kobietach w wieku jego matki, nawet jeśli znajdzie takiego, który skorzysta seksualnie. Oczywiście nie dotyczy to autentycznie brzydkich aseksualnych Grażyn, nie oszukujmy się. Bo tu zaraz będzie kazda sobie wmawiać że jest hotką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano wtorek o 11:41 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Może ma problemy z nerkami? Napisałam do niego na instagramie, jak odpisze, to się pochwalę. 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 11:43 11 minut temu, JajâWywalone napisał: Tak go kocha jak lezak anastazje Haha no właśnie ona ma uczuciowość fajnie odklejonom jak w filmie włoskim z jakąś Lolibrygida i amantem o pewnie schodzi po orgazmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano wtorek o 11:44 Przed chwilą, szmul napisał: Haha no właśnie ona ma uczuciowość fajnie odklejonom jak w filmie włoskim z jakąś Lolibrygida i amantem o pewnie schodzi po orgazmie Nie rozumie i nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano wtorek o 11:44 Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Nie rozumie i nie wnikam No leci na jaja i spadowa potem bo ma egocentryczna macicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach