JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Mgła napisał: Dojrzewa facet przez dziecko. Ten i większość, bo wiadomo że nie wszyscy niestety i potem męcz się babo z przerośniętym bobasem;) Niedojrzały facet robi sobie dziecko a kobieta liczy że to go zmieni. Bardzo no dojrzałe tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ekhem Tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak? dojrzały mężczyzna u szczytu swoich możliwości, a nie żaden stary chłop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dojrzały mężczyzna u szczytu swoich możliwości, a nie żaden stary chłop Tak, tak, wiemy że jesteś piękny, silny i w ogóle ach 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Narcyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Tak, tak, wiemy że jesteś piękny, silny i w ogóle ach 🥰 od razu idzie poznać, kto jest mężatką, a kto się jeszcze musi uczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Narcyz żonkil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 76 Napisano 1 godzinę temu Taki trochę metroseksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Żon kill. Mezatka się podlizuje obcemu a własnego wali po łbie garsonka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, JajâWywalone napisał: Niedojrzały facet robi sobie dziecko a kobieta liczy że to go zmieni. Bardzo no dojrzałe tak Naprawdę trzeba mieć niezły poziom odklejenia, żeby wierzyć, że ktoś, kto nie ogarnia własnego życia, nagle dozna oświecenia i "dojrzeje" tylko dlatego, że dołoży mu się 24-godzinną odpowiedzialność za noworodka. Robienie sobie z dziecka narzędzia do tresury partnera to jest po prostu hit pogratulować fantazji i tak skrajnie "dojrzałego" podejścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, JajâWywalone napisał: Niedojrzały facet robi sobie dziecko a kobieta liczy że to go zmieni. Bardzo no dojrzałe tak Mówiłam tylko o tych co nie dojrzeli do tego czasu, bo zaczęło się od Maolata to pisanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Taki trochę metroseksualny. Absolutnie się nie zgadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Żon kill. Mezatka się podlizuje obcemu a własnego wali po łbie garsonka Chyba by musiała być wykrochmalona na sztywno, żeby nią walić po łbie Jak żyję nie słyszałam o krochmaleniu garsonek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 1 godzinę temu Taki nijaki chłopiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Mówiłam tylko o tych co nie dojrzeli do tego czasu, bo zaczęło się od Maolata to pisanie. Bo dzieci są dla ludzi którzy dojrzeli już przed. Naprawdę muszę to tłumaczyć komukolwiek. To nie jest dojrzałość tylko dostosowanie się do zaistniałej sytuacji z musu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 295 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Bo dzieci są dla ludzi którzy dojrzeli już przed. Naprawdę muszę to tłumaczyć komukolwiek. To nie jest dojrzałość tylko dostosowanie się do zaistniałej sytuacji z musu Trzeba zacząć od tego, że nie przyszłam tu dyskutować (jedynie przy okazji post wpadł) bo to już m.in. mnie nudzi. Sprawdzam czy mój ukochany nie wrzuca tutaj zbyt dobrych zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 650 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Mówiłam tylko o tych co nie dojrzeli do tego czasu, bo zaczęło się od Maolata to pisanie. A maolat to niby co, dojrzały, elcia też taka dojrzała? Gdyby faktycznie byli dojrzali, to elcia nie poszukiwałaby desperacko emocjonalnych zapychaczy i uniesień w internecie i nie zakochiwała się na zabój po jednym dniu pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Trzeba zacząć od tego, że nie przyszłam tu dyskutować (jedynie przy okazji post wpadł) bo to już m.in. mnie nudzi. Sprawdzam czy mój ukochany nie wrzuca tutaj zbyt dobrych zdjęć. No tak nie przyszłaś tu dyskutowac ale mimochodem rzucasz tekst o ukochanym licząc ze jednak ktoś pociągnie temat...mhm. 40 lat masz i dojrzałość zerową biorąc pod uwagę wielkie kafe dramy z mężczyznami przed widownia. Enylej nie mój cyrk ani moje malpoludy. Adieu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, JajâWywalone napisał: Żon kill. Mezatka się podlizuje obcemu a własnego wali po łbie garsonka tak - bo jak mi Pieprz odpisała z jajem to na pewno w tym samym czasie jej mąż trzyma ją za nogę i płacze moim zdaniem jak się 'napatrzy' na tutejsze "towary" to mąż może tylko jeszcze zyskać w jej oczach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Chyba by musiała być wykrochmalona na sztywno, żeby nią walić po łbie Jak żyję nie słyszałam o krochmaleniu garsonek. spróbuj raz, a nie tak krytykujesz w ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Trzeba zacząć od tego, że nie przyszłam tu dyskutować (jedynie przy okazji post wpadł) bo to już m.in. mnie nudzi. Sprawdzam czy mój ukochany nie wrzuca tutaj zbyt dobrych zdjęć. To już nie kolega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dojrzały mężczyzna u szczytu swoich możliwości, a nie żaden stary chłop Stary. Mój ex ma 40 skończone, Patrzę na niego i jednak stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Iskra nie będzie dyskutowac o swoim życiu miłosnym. Czego nie rozumiecie. Wystosuje orędzie z prośbą o zaprzestanie rozmów na temat jej miłości. Dlatego teraz napisala o ukochanym fotografie. Co jest dla was nielogiczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JajâWywalone napisał: No tak nie przyszłaś tu dyskutowac ale mimochodem rzucasz tekst o ukochanym licząc ze jednak ktoś pociągnie temat...mhm. 40 lat masz i dojrzałość zerową biorąc pod uwagę wielkie kafe dramy z mężczyznami przed widownia. Enylej nie mój cyrk ani moje malpoludy. Adieu ja też tu nie przyszedłem pisać akurat przechodziłem obok mojego Bentleya i stwierdziłem, że rzucę okiem czy na kafe moje wielbicielki się o mnie nie biją tylko nie mam czasu bo właśnie szykuję się na randkę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: To już nie kolega? może nie myślicie o tej samej osobie Leżak wrzucał jakieś fotki w nocy ale nie wiem czy były dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja też tu nie przyszedłem pisać akurat przechodziłem obok mojego Bentleya i stwierdziłem, że rzucę okiem czy na kafe moje wielbicielki się o mnie nie biją tylko nie mam czasu bo właśnie szykuję się na randkę Bo jestes zonkilem. Nie o tobie temat odjedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 264 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Stary. Mój ex ma 40 skończone, Patrzę na niego i jednak stary. co ty gadasz siwe włosy, zakola, bebzon, zmarszczki - to jest prime time każdego samca doedukuj się co naprawdę kręci kobiety to będziesz wiedziała, że to najlepszy czas dla faceta i nie może się odgonić od młodych babek 'pomóc Panu nieść zakupy?' 'przeprowadzić Pana przez ulicę?' 'proszę nich Pan siada' młode babki same się napraszają cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Mgła napisał: Trzeba zacząć od tego, że nie przyszłam tu dyskutować (jedynie przy okazji post wpadł) bo to już m.in. mnie nudzi. Sprawdzam czy mój ukochany nie wrzuca tutaj zbyt dobrych zdjęć. Tylko od pasa w górę tak jak ustaliliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co ty gadasz siwe włosy, zakola, bebzon, zmarszczki - to jest prime time każdego samca doedukuj się co naprawdę kręci kobiety to będziesz wiedziała, że to najlepszy czas dla faceta i nie może się odgonić od młodych babek 'pomóc Panu nieść zakupy?' 'przeprowadzić Pana przez ulicę?' 'proszę nich Pan siada' młode babki same się napraszają cały czas Nie ma ani siwych włosów, ani zakoli ani bebzuna ani zmarszczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Tylko od pasa w górę tak jak ustaliliśmy To może zróbcie na żetony chociaż zarobicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach