JajâWywalone 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ma wiele twarzy ale w każdej wygląda korzystnie. Przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Tam za bardzo bieda Asiu i brak predyspozycji do pracowitości żeby zmienić ten stan. Przecież to stolica i najbogatsze miasto. Przez ciebie te imię będzie mi sie śniło po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 9 godzin temu Te imje tak dandysi tak nie mowio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, parabataii napisał: Tak tak, na Wielkanoc zjem "jajka" a później "post" do końca życia Poza tym ten kur u mnie w domu łatwo jajek nie odda, mogłabym nie wyjść żywa z tej potyczki Kto Ci powiedział, że do końca życia partner czy małż Cóż, skoro nie odda łatwo, to weź go podstępem i ubierz takie seksi latexowe spodnie na pewno zmieni zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, JajâWywalone napisał: Przykre czlowieki z egiptu bardzo sie dziwia ze je sie buraki, ciekawe czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Przykre Czy ja wiem , bo to tak jakby za każdym razem być z inną kobietą i nawet zdradzać nie trzeba dla urozmaicenia więc same plusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak to awanturował? prawie nowy retro telewizor 15 cali i taka niewdzięczność? możecie nawet przyjechać razem - ugoszczę czym chata bogata: kaszanka, flaki, ser pleśniowy, marynowane grzyby - jedz aż będziesz miała dosyć Masz racje niech cieszy się z tego co mu dano. Nawet mu podaruje husteczkę haftowaną. A masz wodę gazowaną i frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: czlowieki z egiptu bardzo sie dziwia ze je sie buraki, ciekawe czemu W turcji same buraki. Oglądamy obecność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, JajâWywalone napisał: To w końcu Asiu czy Madziu. Ile tam jeszcze imion ma to cos Mam jeszcze 2 imiona Zuzanna i Katarzyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz racje niech cieszy się z tego co mu dano. Nawet mu podaruje husteczkę haftowaną. A masz wodę gazowaną i frytki mam wodę gazowaną i frytki też ale teraz tylko karbowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam jeszcze 2 imiona Zuzanna i Katarzyna Dobra weź se utkaj frytka i zakas serem pleśniowym bo mam codziennie dzien świstaka z waszym tandemem ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Dobra weź se utkaj frytka i zakas serem pleśniowym bo mam codziennie dzien świstaka z waszym tandemem ja jebje Przywykniesz , bo masz inne wyjście no właśnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Przywykniesz , bo masz inne wyjście no właśnie. Dobra szlor nie mędrkuj bo nie na takich filozofach zemby jadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Przywykniesz , bo masz inne wyjście no właśnie. Musi przywyknąć i ja jej współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, JajâWywalone napisał: Dobra weź se utkaj frytka i zakas serem pleśniowym bo mam codziennie dzien świstaka z waszym tandemem ja jebje Polecam sie na przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Polecam sie na przyszłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam wodę gazowaną i frytki też ale teraz tylko karbowane A czemu karbowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież to stolica i najbogatsze miasto. Przez ciebie te imię będzie mi sie śniło po nocach Raczej najbardziej hedonistyczne więc zepsute. Nie będzie się śniło jeśli zamiecione będzie na rzecz ładniejszej ksywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, JajâWywalone napisał: Dobra szlor nie mędrkuj bo nie na takich filozofach zemby jadlam Dobry fachowiec sie nie chwali więc nie oszukujmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A czemu karbowane? ostatnio miałem proste i zapragnąłem odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Dobry fachowiec sie nie chwali więc nie oszukujmy się. Ja się nie oszukuje. Nie wiem jak inni obecni Krzysztofie. Podobno dobre trzeba reklamować wszem wobec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Musi przywyknąć i ja jej współczuję Czasami wzbudza współczucie jak ją unikają inni homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Musi przywyknąć i ja jej współczuję Ja nic nie muszę perełko. Do ciebie bym nigdy nie przywykla więc stuknij się w potylice worem frytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Ja się nie oszukuje. Nie wiem jak inni obecni Krzysztofie. Podobno dobre trzeba reklamować wszem wobec. Jak coś jest dobre , to nie wymaga reklamy i mogła byś czasami pomyśleć zanim coś napiszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Ja nic nie muszę perełko. Do ciebie bym nigdy nie przywykla więc stuknij się w potylice worem frytek A gdzie ty pójdziesz za życia skoro raczej tutaj dokonasz żywota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Jak coś jest dobre , to nie wymaga reklamy i mogła byś czasami pomyśleć zanim coś napiszesz. Ja tylko cytuje wybitne postacie. Nie nadanzasz to twój problem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A gdzie ty pójdziesz za życia skoro raczej tutaj dokonasz żywota. Umarła śmiercio tragiczno na kafeterii. pl piękne epitafjum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Оut napisał: A gdzie ty pójdziesz za życia skoro raczej tutaj dokonasz żywota. Sorry nie ten cytat. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jak coś jest dobre , to nie wymaga reklamy i mogła byś czasami pomyśleć zanim coś napiszesz. Mogłaby i myśli, ale reklama jest dźwignią handlu, byle nie 100 razy dziennie powtarzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach