JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: W ripostach też jesteś przykra dzidzia. Dobra krzysztof nie pjerdol tylko wymysl jakaś nowa pastę z łobuzami za kamienico albo rok pobytu w piwnicy fritlza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu Błagając o litość pod zimnym kaloryferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 4 godziny temu sadole maja ciezko w zyciu jak nie maja kogo bic a podludzie som w kópie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Bo nie jestem zadna kobieta a wy zostaliście wkręceni idjoci. Od lat To wsadź se rękę tam na dole i zobacz co tam masz właściwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Toto nie zachowuje sie jak kobieta aż przykro patrzeć. Może to pol kobieta pol mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Get Оut napisał: Toto nie zachowuje sie jak kobieta aż przykro patrzeć. My też jako meźczyżni różnie tu wypadamy, więc zluzujmy bokserki Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tajemnica zakładu Każdą tajemnicę da sie zdobyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 158 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może to pol kobieta pol mężczyzna Nawet nie chce wiedzieć, bo to przerażające byłoby. Dobranoc Asiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lance 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: sadole maja ciezko w zyciu jak nie maja kogo bic a podludzie som w kópie W kupie siła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Każdą tajemnicę da sie zdobyć ona jest znana tylko członkom zamkniętego kręgu a nie tak łatwo jest być wciągniętą na członka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: To wsadź se rękę tam na dole i zobacz co tam masz właściwie. Nie obejmuje tego rozumem a co dopiero reka krzysztofie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu Zwłaszcza jak się waży sto kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 267 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lance napisał: W kupie siła kupy nikt nie ruszy Lance, a lot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Nawet nie chce wiedzieć, bo to przerażające byłoby. Dobranoc Asiu Ja też wiedzieć nie chcę Miłych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ona jest znana tylko członkom zamkniętego kręgu a nie tak łatwo jest być wciągniętą na członka Ja wiem bo jednak członek może byc duży i nie tak latwo wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Każdą tajemnicę da sie zdobyć Nie każdą, bo nazwał Cię Asią więc mam wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Nie obejmuje tego rozumem a co dopiero reka krzysztofie To obejmij mózgiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie każdą, bo nazwał Cię Asią więc mam wątpliwości To taka nasza tajemnica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To obejmij mózgiem. Milcz kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To taka nasza tajemnica Spoko nie wnikam mam własną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko nie wnikam mam własną I dobrze bo im człowiek bardziej tajemniczy tym ciekawszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1786 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Milcz kobieto Milczę już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu Tu też widzę 1 kwietnia pelnom parom się odbywa. Tajemniczy jak murzyn w ciemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Miałam się nie czepiać, ale nie czujecie żenady prowadząc taki dialog? : ) tzn nie czepiam się tylko to mnie w sumie ciekawi jak na to patrzą osoby które w ten sposób z podtekstem non stop żartują : ) Edytowano 4 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 593 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I dobrze bo im człowiek bardziej tajemniczy tym ciekawszy Tak, to samo jest z bukmacherami, niby wszystko wiadomo, a jednak nie do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 4 godziny temu I że to nie męczy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 36 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Miałam się nie czepiać, ale nie czujecie żenady prowadząc taki dialog? : ) tzn nie czepiam się tylko to mnie w sumie ciekawi jak na to patrzą osoby które w ten sposób z podtekstem non stop żartują : ) To znaczy że jesteś zdrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Miałam się nie czepiać, ale nie czujecie żenady prowadząc taki dialog? : ) tzn nie czepiam się tylko to mnie w sumie ciekawi jak na to patrzą osoby które w ten sposób z podtekstem non stop żartują : ) Ciągły konflikt niestety bywa samym w sobie rodzajem rozmowy, wszelkie argumenty i racje już dawno zostały zapomniane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 268 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, JajâWywalone napisał: To znaczy że jesteś zdrowa W towarzystwie czasem jak ktoś rzuci takim żartem no ok ale nie jest to komfortowe w odbiorze... nie wiem czy zdrowa pewnie zależy kto patrzy .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 16 Napisano 4 godziny temu moze tak zartuja bo som mocno flegmatyczni i im jaja wystygly farfeluny tez i takie tylko dla hecy jak pisanie o rosole a ktos przezywa lepsze to niz klotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach