JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Na urodziny 🏵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Serio ma urodziny? Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Jaworowicz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 152 Napisano 1 godzinę temu E tam Jaworowicz myślam, że nasza. Jaworowicz życzeń nie złożę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 1 godzinę temu Klikbajt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 9 Napisano 1 godzinę temu Moja kochana Elżbieta, szok, że to już 80 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 9 Napisano 1 godzinę temu Mnie najbardziej śmieszy, że czasem było tak, że np jakaś kobieta z biedy wywodząca się, obnażyła się w studiu przed kamerą, zalana łzami, a w trakcie rozmowy nagle Ela przerywa obwieszczając, że teraz czas na występ jakiegoś discopolowca i nagle temat spychany jest na bok i wychodzi jakaś tam disco gwiazda, tańczy, śpiewa, a Elżbieta podryguje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu To jest montaż dziecko drogie. Każdy przychodzi ze swoją sprawą i nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: E tam Jaworowicz myślam, że nasza. Jaworowicz życzeń nie złożę. NASZA MA W SIERPNIU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Dangerous napisał: Moja kochana Elżbieta, szok, że to już 80 lat. A WYGLĄDA MŁODZIEJ OD 48 LETNIEJ MAGDY SALOWEJ I PISZE TO POWAŻNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: NASZA MA W SIERPNIU Twoja na pewno nie owsico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 809 Napisano 1 godzinę temu Tak ja mam w sierpniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Wiemy że jesteś pannom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, JajâWywalone napisał: Twoja na pewno nie owsico I dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 9 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Nocny Kochanek napisał: A WYGLĄDA MŁODZIEJ OD 48 LETNIEJ MAGDY SALOWEJ I PISZE TO POWAŻNIE Nie ma tu żadnej salowej. 🫧 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Nie ma tu żadnej salowej. 🫧 Bo śpi pijana pewnie ale zaraz przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, JajâWywalone napisał: Wiemy że jesteś pannom I TO STARĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: Bo śpi pijana pewnie ale zaraz przyjdzie Wypad stąd owsico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 668 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Nocny Kochanek napisał: A WYGLĄDA MŁODZIEJ OD 48 LETNIEJ MAGDY SALOWEJ I PISZE TO POWAŻNIE Fajny wąs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Fajny wąs. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 1 godzinę temu Rozumiem że ze srynika można się nabijać. Hehe fajno. Jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 9 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Rozumiem że ze srynika można się nabijać. Hehe fajno. Jak zawsze. Można. Tyle złego, ile tu narobił, to ze świecą szukać takiego drugiego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 108 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Można. Tyle złego, ile tu narobił, to ze świecą szukać takiego drugiego. To zupełnie jak Madźka. Dlatego 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: można się nabijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 9 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: To zupełnie jak Madźka. Dlatego Madzia nie blokowała forum. A ten bęcwał sam się przyznał do tego, jeszcze dodając „ale tylko przez dwa dni”. Niezrównoważony ułom z obsesjami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: To zupełnie jak Madźka. Dlatego Fajno. Wiadomo wybrańcy losu majom inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 55 minut temu Zezarlam paczke węgla i zapomniałam aż się przeraziłam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 55 minut temu A potem mi się przypomnialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 20 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Zezarlam paczke węgla i zapomniałam aż się przeraziłam tak Może wykitujesz w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 31 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Nocny Kochanek napisał: Może wykitujesz w końcu Twoje życie jest marniejsze niż moje więc ty jesteś bardziej bezużyteczny jako pasożyt szczerbaty. Nazwijmy fakty po imieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 46 Napisano 46 minut temu 6 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Może wykitujesz w końcu Wrzucisz jeszcze raz tyłek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach