elisabeth122 3 Napisano czwartek o 17:50 Historia jest taka. Na fb zaczepił mnie facet tej samej branży zawodowej. Znamy się ze słyszenia, ja wiem kim on jest, on wie kim ja jestem, ale nie mieliśmy okazji poznać się osobiście. Wysłał zaproszenie, skomplementował, ja odpisałam, kilka dni temu odezwał się ponownie, nadal serwował komplementy, że to zaszczyt mnie poznać itd itd. Teraz od dwóch dni się nie odzywa ja też. W poniedziałek ma urodzony, jak myślicie napisać/wysłać mu życzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano czwartek o 18:07 Napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano czwartek o 18:13 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Napisz. No, ale jak on milczy teraz? A wcześniej komplementował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano czwartek o 18:14 1 minutę temu, elisabeth122 napisał: No, ale jak on milczy teraz? A wcześniej komplementował. Święta przygotowuje i ma mało czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano czwartek o 18:18 5 minut temu, elisabeth122 napisał: No, ale jak on milczy teraz? A wcześniej komplementował. Ile ty masz lat? 15? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano czwartek o 18:19 2 minuty temu, murb napisał: Święta przygotowuje i ma mało czasu. E tam. W ogóle nie rozumiem po co on mnie tak komplementował, skoro nie zaproponował żadnego spotkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano czwartek o 18:19 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ile ty masz lat? 15? A co to ma do rzeczy, miłosne rozterki można mieć w każdym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano czwartek o 18:20 Przed chwilą, elisabeth122 napisał: A co to ma do rzeczy, miłosne rozterki można mieć w każdym wieku. Masz 15 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 18:24 Chłopy nie przygotowują świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano czwartek o 18:25 4 minuty temu, elisabeth122 napisał: A co to ma do rzeczy, miłosne rozterki można mieć w każdym wieku. Dojrzałe kobiety nie mają takich problemów. Po prostu biorą byka za rogi. Prowokacja słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano czwartek o 18:27 6 minut temu, elisabeth122 napisał: E tam. W ogóle nie rozumiem po co on mnie tak komplementował, skoro nie zaproponował żadnego spotkania? Ma żonę, stąd brak spotkania. A skompletował, bo się mu nudziło wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 18:36 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dojrzałe kobiety nie mają takich problemów. Po prostu biorą byka za rogi. Prowokacja słaba. Chyba babofony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 272 Napisano czwartek o 18:38 Jeśli do tego czasu jeszcze się odezwie to może... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano czwartek o 18:38 14 minut temu, JajâWywalone napisał: Chłopy nie przygotowują świat Są tacy, które,to nawet okna myją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano czwartek o 18:40 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Chyba babofony Skoro nim jesteś to nie przeszkadzam. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano czwartek o 18:44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 07:08 12 godzin temu, JajâWywalone napisał: Chłopy nie przygotowują świat nieprawda mój ojciec zawsze mięso piekł i sałatkę kroił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 96 Napisano piątek o 07:15 13 godzin temu, elisabeth122 napisał: Historia jest taka. Na fb zaczepił mnie facet tej samej branży zawodowej. Znamy się ze słyszenia, ja wiem kim on jest, on wie kim ja jestem, ale nie mieliśmy okazji poznać się osobiście. Wysłał zaproszenie, skomplementował, ja odpisałam, kilka dni temu odezwał się ponownie, nadal serwował komplementy, że to zaszczyt mnie poznać itd itd. Teraz od dwóch dni się nie odzywa ja też. W poniedziałek ma urodzony, jak myślicie napisać/wysłać mu życzenia? On chyba chce Cię wygryźć z branży postanowił podejść i usunąć konkurencję Jak na Face wszyscy widzą że ma urodziny to wyślij mu życzenia ogólne na Face tak jak pewnie uczynią setki osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach