szmul 29 Napisano piątek o 13:32 chociaz Malowanego nie stac na jedzenie i chrupie suchy makaron to ok sory bredze sobie bo mi sie nudzi Elcia dont mind me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:34 (edytowany) 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bo jesteś kobietą chcę je zobaczyć z czarnymi spodniami i białym paskiem, bo jakoś tego nie widzę. Tym razem akurat przegrałeś z Leżakiem - nie wiem czy wiesz jeszcze Edytowano piątek o 13:34 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 13:34 Ja dostałem juz prezent swiateczny jak znajde strone to wam pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:35 (edytowany) 3 minuty temu, szmul napisał: chociaz Malowanego nie stac na jedzenie i chrupie suchy makaron to ok sory bredze sobie bo mi sie nudzi Elcia dont mind me Jak byłem mały to tak miałem, że Mamie nitki makaronu z szafki podbierałem i jadłem na sucho... A najlepiej lubiłem na sucho ten z zupek chińskich Edytowano piątek o 13:35 przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:35 1 minutę temu, +RC+ napisał: Tym razem akurat przegrałeś z Leżakiem - nie wiem czy wiesz jeszcze Oświeć mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:36 3 minuty temu, szmul napisał: chociaz Malowanego nie stac na jedzenie i chrupie suchy makaron to ok sory bredze sobie bo mi sie nudzi Elcia dont mind me Jak mnie nie stać, jak zrobiłem sobie prezent zajączkowy za 400. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 13:36 O https://www.stilord.pl/plecaki/duze/plecak-na-laptopa-skorzany_1967_13251 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 13:38 1 minutę temu, +RC+ napisał: Jak byłem mały to tak miałem, że Mamie nitki makaronu z szafki podbierałem i jadłem na sucho... A najlepiej lubiłem na sucho ten z zupek chińskich Tylko ten da sie jesc na sucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:39 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: O O, jeżeli mówimy o akcesoriach do przechowywania laptopów to już mi się podoba Brałbym czarny wariant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:39 49 minut temu, 250GodzinTak napisał: Super Ja mam dziś do odebrania 8 paczek w Paczkomacie I właśnie przez takich ludzi jak ty paczkomaty są przepełnione i muszę dłużej czekać na paczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:42 2 minuty temu, +RC+ napisał: O, jeżeli mówimy o akcesoriach do przechowywania laptopów to już mi się podoba Brałbym czarny wariant Ja sobie kupiłam plecak na laptopa ze stitchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 13:42 2 minuty temu, +RC+ napisał: O, jeżeli mówimy o akcesoriach do przechowywania laptopów to już mi się podoba Brałbym czarny wariant potrzebowalem tez czegos na dokumenty zeby sie a4 zmiescilo czarnego mam troche dosc w tym roku wszystko brazowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano piątek o 13:44 a białych butów bym nie domył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:44 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja sobie kupiłam plecak na laptopa ze stitchem Ważne, że jest zabezpieczone, bo te z obudowami z metali są wytrzymalsze, ale podatne na wgniotki - jak auta, więc jakiś futerał czy plecak dobrze mieć, gdzie ciasno się wpasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:46 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a białych butów bym nie domył Coccine white w sprayu za 20 zł robi cuda z buciorami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:50 5 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: a białych butów bym nie domył A idź w huy, weź to czyść co chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:50 4 minuty temu, +RC+ napisał: Coccine white w sprayu za 20 zł robi cuda z buciorami ooo dobry patent zeby ich nie męczyc w pralce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 13:55 Skoro mowa o śliwkach to odebrałam 8 paczek W tym jednej były herbaty Loyd <Grzaniec grzeszny, Grzaniec śliwkowy i Grzaniec zbójnicki. Przepyszne herbaty, których w sklepie nie zamawiają, bo idzie lato (tak mi powiedziano ) więc zamówiłam na Allegro. Do tego mini batoniki z nerkowców o smaku szarlotka z cynamonem, tarta malinowa, ala sernik waniliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 13:56 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skoro mowa o śliwkach to odebrałam 8 paczek W tym jednej były herbaty Loyd <Grzaniec grzeszny, Grzaniec śliwkowy i Grzaniec zbójnicki. Przepyszne herbaty, których w sklepie nie zamawiają, bo idzie lato (tak mi powiedziano ) więc zamówiłam na Allegro. Do tego mini batoniki z nerkowców o smaku szarlotka z cynamonem, tarta malinowa, ala sernik waniliowy Słodyczy nie braknie w te święta. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:57 3 minuty temu, szmul napisał: ooo dobry patent zeby ich nie męczyc w pralce W środku mogą trochę pachnieć camembert, ale najważniejsze, że z zewnątrz czyste. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 14:00 2 minuty temu, +RC+ napisał: Słodyczy nie braknie w te święta. xD Ja mam słodko wyjątkowo. Ale co sobie będę odmawiać. Do tego kosmetyki i perfumy znowu przyszły, więc mogę świętować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 14:03 7 minut temu, +RC+ napisał: Słodyczy nie braknie w te święta. xD substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 14:04 4 minuty temu, Płaski napisał: O CZYLI ALKOHOL MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ PO TOBIE To jest herbata nie alkohol. Mokate to produkuje. Ale ty masz ból dópy, że ktoś coś kupił, a u ciebie bieda aż piszczy. I stary komputer ze starym jądrem Haha Won stąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 14:08 4 minuty temu, szmul napisał: substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu huh Sprawdź co masz w chipsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 426 Napisano piątek o 14:13 7 minut temu, szmul napisał: substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu huh No, ale takie czasy, że w zasadzie ciężko żyć bez "chemii" w żarciu, bo tak powszechna jest. I tak lepiej w UE jest niż w USA pod tym względem, bo za oceanem mają bardzo liberalne podejście do różnych "ulepszaczy", a w Europie mimo wszystko prawo dot. produkcji żywności jest znacznie bardziej restrykcyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 15:14 1 godzinę temu, karmazynowy przyplyw napisał: W środku mogą trochę pachnieć camembert, ale najważniejsze, że z zewnątrz czyste. Ej ale camembert jest dobry w smaku. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 15:38 1 godzinę temu, +RC+ napisał: No, ale takie czasy, że w zasadzie ciężko żyć bez "chemii" w żarciu, bo tak powszechna jest. I tak lepiej w UE jest niż w USA pod tym względem, bo za oceanem mają bardzo liberalne podejście do różnych "ulepszaczy", a w Europie mimo wszystko prawo dot. produkcji żywności jest znacznie bardziej restrykcyjne. lubie chemie a lerzakowe uporczywe teksty o piciu spermy z kondoma rozbudzajom w ludziach malego naukowca ktory by robil homunkulusa wstrzykujacego sperme do jajek albo jakby tak to zmieszac w drozdzami huh. eksperymenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 15:41 był taki typ z 4chana Jizzus Christ co latami kolekcjonował swoja sperme w butelkach i obserwowal zmiany w roztworze huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 16:29 Buty jak capią w środku, to wystarczy wsadzić do środka buta po jednej saszetce herbaty.. Podobno wyciąga zapachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano piątek o 16:33 2 godziny temu, +RC+ napisał: Tym razem akurat przegrałeś z Leżakiem - nie wiem czy wiesz jeszcze Ze mnom się nie da wygrać bo znam elliota i fibonacciego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach