Dangerous 34 Napisano 3 godziny temu Testuję napój mleczny z biedronki Drink this food aktiplus - 1 butelka, 1 posiłek. Zawiera 33,5 g białka w 480 ml. Smak waniliowy. Ogólnie wszystko super, czuć wanilię, jedyny mankament to zawiera sztuczny słodzik, nie lubię tego posmaku. Gdybym doczytała, to bym nie wzięła. Ale spełnia swoją rolę bo nie chce się jeść po takiej butelce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 3 godziny temu I w ogóle wolę mleko owsiane, więc daje 5/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 2 godziny temu Nie można nic napisać, bo niektórzy się odpalają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 2 godziny temu Hipokrytka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Hipokrytka. Czemu tu jesteś w tym czerwonym szlafroku i obrażasz? Masz koszmarny charakter i jeszcze bardziej koszmarne wnętrze. Nie lubię cię i to ty obrażasz. Bujaj gołębie, bo temat jest Giny, która cię nie lubi i ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu tu jesteś w tym czerwonym szlafroku i obrażasz? Masz koszmarny charakter i jeszcze bardziej koszmarne wnętrze. Nie lubię cię i to ty obrażasz. Bujaj gołębie, bo temat jest Giny, która cię nie lubi i ja też Łysa samolot ci ucieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 2 godziny temu Po co tu tyle ludzi? Leczcie się, bo to jest chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: Łysa samolot ci ucieknie Myślę że ona nie jest wyrahowana w tym swoim jestestwem tylko zwyczajnie tępa intelektualnie a bardziej emocjonalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 2 godziny temu Wyrachowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, Dangerous napisał: Testuję napój mleczny z biedronki Drink this food aktiplus - 1 butelka, 1 posiłek. Zawiera 33,5 g białka w 480 ml. Smak waniliowy. Ogólnie wszystko super, czuć wanilię, jedyny mankament to zawiera sztuczny słodzik, nie lubię tego posmaku. Gdybym doczytała, to bym nie wzięła. Ale spełnia swoją rolę bo nie chce się jeść po takiej butelce. Może w ostateczności jak naprawdę nie ma się czasu na nic innego, a ma się przed sobą kilka godzin bez przerwy na posiłek. Generalnie chyba bym jednak wolała cały talerz warzyw + białko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 5 Napisano 2 godziny temu kiedyś z nią normalnie gadałem a dziś mi dosrywa a broni leżaka który chyba tego nie potrzebuje ciekawe czemu może też mu wysłała nudesy na priv xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: kiedyś z nią normalnie gadałem a dziś mi dosrywa a broni leżaka który chyba tego nie potrzebuje ciekawe czemu może też mu wysłała nudesy na priv xD To ty się odpaliłeś, że Leżak jedzie ci po modelce. No i napisałam, żebyście szli na piwo. Serio aż tak trudno to zrozumieć? Ratunku modelke obrażają, ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 2 godziny temu Modelki można ale madziulki nie xD Haha beka z durnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: kiedyś z nią normalnie gadałem a dziś mi dosrywa a broni leżaka który chyba tego nie potrzebuje ciekawe czemu może też mu wysłała nudesy na priv xD Nudesy? Pilnuj modelki, żeby ona komuś nie wysyłała nudesów i nie tylko. Popracuj nad samooceną, bo kiepsko i momentami przypominasz Miecza z miesiączka. Kiedyś byłeś do rzeczy, ale ostatnio jakiś babski się zrobiłeś, a ja się kłócić nie będę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nudesy? Pilnuj modelki, żeby ona komuś nie wysyłała nudesów i nie tylko. Popracuj nad samooceną, bo kiepsko i momentami przypominasz Miecza z miesiączka. Kiedyś byłeś do rzeczy, ale ostatnio jakiś babski się zrobiłeś, a ja się kłócić nie będę. I niech się pisać nauczy przede wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: I niech się pisać nauczy przede wszystkim. Odpalił się, bo Leżak ciśnie mu po modelce, a ja napisałam, żeby poszli na piwo. Dlaczego jego dziewczynę hejtują, dlaczego, dlatego, dlaczego To musi być jakaś baba, bo facet raczej by to olał, a nie tupał nogami. Ja nie znam tej dziewczyny, ale raczej niech się zastanowi, brać sobie do domu drugie dziecko do niańczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Odpalił się, bo Leżak ciśnie mu po modelce, a ja napisałam, żeby poszli na piwo. Dlaczego jego dziewczynę hejtują, dlaczego, dlatego, dlaczego To musi być jakaś baba, bo facet raczej by to olał, a nie tupał nogami. Ja nie znam tej dziewczyny, ale raczej niech się zastanowi, brać sobie do domu drugie dziecko do niańczenia. Hahahaha czy ja dobrze doczytałam, że on wziął babe z dzieckiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 21 Napisano 1 godzinę temu Te dwie jak zwykle nawet w święta cały czas plucie jadem na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 34 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, #freeBunio napisał: Te dwie jak zwykle nawet w święta cały czas plucie jadem na forum. Poświęcony koszyczek Haniu? Rozgrzeszenie dostałaś? To jazda, można od nowa hejtować, przecież za tydzień i tak się zresetuje w konfesjonale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Hahahaha czy ja dobrze doczytałam, że on wziął babe z dzieckiem? Jakaś stara baba z dzieckiem, o której nie można mówić na tym forum. Ale o mojej matce można.. Ruda, wiem, że czytasz patrząc w karty. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, #freeBunio napisał: Te dwie jak zwykle nawet w święta cały czas plucie jadem na forum. Oddajemy ciosy w rajtuzach. Fajna modelka na awatarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 21 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oddajemy ciosy w rajtuzach. Fajna modelka na awatarze. Inni jakieś przygotowania świąteczne, rodziny cokolwiek a Ty jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 35 minut temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Jakaś stara baba z dzieckiem, o której nie można mówić na tym forum. Ale o mojej matce można.. Ruda, wiem, że czytasz patrząc w karty. Haha Skąd wiesz ze stara? Kłamiesz i manipulujesz a potem się pienisz hipokrytko jak dostajesz gonga w helmofon. Ale tego już twoje psiapsi nie widza haha. Zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 7 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: jak dostajesz gonga w helmofon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Skąd wiesz ze stara? Kłamiesz i manipulujesz a potem się pienisz hipokrytko jak dostajesz gonga w helmofon. Ale tego już twoje psiapsi nie widza haha. Zal 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 32 minuty temu ...ka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 31 minut temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Skąd wiesz ze stara? Kłamiesz i manipulujesz a potem się pienisz hipokrytko jak dostajesz gonga w helmofon. Ale tego już twoje psiapsi nie widza haha. Zal No starsza od ciebie nie jest. Babciu z Olsztyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1317 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: ...ka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 58 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: No starsza od ciebie nie jest. Babciu z Olsztyna Zal mi cie. Na święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 265 Napisano 29 minut temu 2 godziny temu, Dangerous napisał: Testuję napój mleczny z biedronki Drink this food aktiplus - 1 butelka, 1 posiłek. Zawiera 33,5 g białka w 480 ml. Smak waniliowy. Ogólnie wszystko super, czuć wanilię, jedyny mankament to zawiera sztuczny słodzik, nie lubię tego posmaku. Gdybym doczytała, to bym nie wzięła. Ale spełnia swoją rolę bo nie chce się jeść po takiej butelce. Ale wiesz że na kafe nie zarobisz ani kariery nie zrobisz na recenzjach z biedry i szkoda twojego prądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach