murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Nie wtrącaj się To jest silniejsze ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Też się przeloguj bezbeku O rany, aż musiałem sprawdzić i się okazało, że to była próba epitetu.. Brawo dla ciebie, to by mogło zaboleć napisane przez autorytet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: A będzie za co? Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. za takie to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 4 minuty temu, Koralgor napisał: A Ty wiesz co to hugo? Teoretycznie jako dziecko powinnas tez miec. Wyswietlali 2000 - 2009 Byłam za mała żeby oglądać telewizję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 4 minuty temu, mk777 napisał: za takie to nie A jak napisze, że Ci nie tylko uszko oklapło? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: A jak napisze, że Ci nie tylko uszko oklapło? to uznam to za diagnozę na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: to uznam to za diagnozę na NFZ Czyli hejt odpada. To, w czym się tu będziesz specjalizował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: W latach 90 otwieralam oranzade zebami Ja też info był bardzo duży błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: Bardziej bolek i lolek wyglada na ubeka Bolek, Lolek i Tosia. Czy to nie dziwne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Ja wiem lepiej Taka wiedza pewnie pochodzi z lizania się po jajkach z kimś ważnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 259 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Niesmaczny prawda? Ja jako dziecko chyba parę kilogramów piasku zjadłam razem z jedzeniem na plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Czyli hejt odpada. To, w czym się tu będziesz specjalizował? We wpadaniu na godzinę i znikaniu na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 65 Napisano 7 Kwiecień 16 minut temu, mk777 napisał: O rany, aż musiałem sprawdzić i się okazało, że to była próba epitetu.. Brawo dla ciebie, to by mogło zaboleć napisane przez autorytet Nie przejmuj się, jazgocze toto do każdego. Trzeba być ponad to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: To potem tez mieliscie oranzade? Myslalam ze jak moja mlodosc sie skonczyla to sie wszystko skonczylo Miały się łzy me czyste, rzęsiste na moja młodość durną i chmurną. Na mój wiek żeński, wiek klęski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Bolek, Lolek i Tosia. Czy to nie dziwne? Agent Bolek zdekonspirowany... czas ustalić kim jest Lolek i Tosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: We wpadaniu na godzinę i znikaniu na miesiąc Taaa... W to to nawet je nie uwierzę. No i komando Cię przydybie tam w tym realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 259 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: O ty hardkorze. Ja tylko jedną łyżkę stołową z piaskownicy. Haha u mnie to nie było zamierzone zawsze mi nalatywało piasku do jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: Agent Bolek zdekonspirowany... czas ustalić kim jest Lolek i Tosia Masz jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 259 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Tabaluga ma dobre piosenki. Oto tabaluga dzielny tabaluga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, Dangerous napisał: Nie przejmuj się, jazgocze toto do każdego. Trzeba być ponad to. W Harrym Potterze był zdaje się, taki scroll obrażający każdego czytelnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Nigdy mi nie przyszło do łba piach spozywac Mnie zmuszali żebym jadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Taaa... W to to nawet je nie uwierzę. No i komando Cię przydybie tam w tym realu. Wiesz, to taka wypadkowa: czasu, chęci.. i miliona powodów żeby te pierwsze dwa zaprowadziły nas do takich zacnych miejsc w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Mickiewicz! Google podpowiedzialo Sienna wszystkim zna to Google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 259 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Mnie zmuszali żebym jadła. Na koloniach? Ja na koloniach "gotowałam" zupy z kwiatów na chrzest kolonijny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: Wiesz, to taka wypadkowa: czasu, chęci.. i miliona powodów żeby te pierwsze dwa zaprowadziły nas do takich zacnych miejsc w sieci Do takich unikatowych miejsc! To trzeba cenić i delektować się póki można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Do takich unikatowych miejsc! To trzeba cenić i delektować się póki można. Delektować się.. o właśnie tego słowa mi brakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Na koloniach? Ja na koloniach "gotowałam" zupy z kwiatów na chrzest kolonijny. Mialam za sąsiadów samych chłopaków. Musiałam im udowadniać, że jestem twarda. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: Delektować się.. o właśnie tego słowa mi brakowało Tu jest prawdziwa wolność słowa! Ale się zapaliłam do pisania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Za wielkie płetwy na kopciuszka Pisałam, żeby nie zamykać oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach