Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Złote łańcuszki. A ja jadlam piasek z piaskownicy w dziecinstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Chcesz być Reksiem? Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Ja mam ladniejsza twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: Nie wiadomo co z takimi robić. Powinno się ich wyłapywać i siłą doprowadzać na forum Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Ja tam dzwonilam Mnie by rodzice zajepali za rachunek na hugo nabity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ja mam ladniejsza twarz Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1800 Napisano 7 Kwiecień 6 minut temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Guciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień Zawsze znalam haslo do tych na tvnie programow gdzie taki lysy byl i byly krzyzowki i haslo do odgadniecia za 2 tysiace. Ale to tez oszustwo bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Im prościej, tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. KoMendy Realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Będziesz hejcić Misia K? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień Fajne jak w tych programach dzwonil jakis dwunastolatek i ten lysy go pytal czy ma osiemnascie lat a ten dwunastolatek tak mam takim pogrubionym glosem. To bym byla ja gdyby nie to ze rodzice by prodiżem potem ganiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: KoMendy Realu Dobre! Będą chodzić z pejczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Też się przeloguj bezbeku A po co tracić czas na głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Będziesz hejcić Misia K? A będzie za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Nie wtrącaj się To jest silniejsze ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: A po co tracić czas na głupoty. A Ty wiesz co to hugo? Teoretycznie jako dziecko powinnas tez miec. Wyswietlali 2000 - 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Też się przeloguj bezbeku O rany, aż musiałem sprawdzić i się okazało, że to była próba epitetu.. Brawo dla ciebie, to by mogło zaboleć napisane przez autorytet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: To jest silniejsze ode mnie. Premiera w Polsce: Pierwszy odcinek anime Pokémon (odcinek "Pokémon, wybieram cię!") został wyemitowany w Polsce 4 września 2000 roku na antenie telewizji Polsat. Szał na Pokemony: Emisja serialu zbiegła się z ogromną popularnością Tazosów dodawanych do chipsów Lay's i chrupek Cheetos. Późniejsza emisja: Po Polsacie serial był emitowany również na innych kanałach, m.in. TV4, Jetix, Disney XD. Brum a zbieralas tazosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: A będzie za co? Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. za takie to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. I tak nie zetne wlosow bo mi czesto zimno i wtedy rozpuszczam i jak malpy sie docieplam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 4 minuty temu, Koralgor napisał: A Ty wiesz co to hugo? Teoretycznie jako dziecko powinnas tez miec. Wyswietlali 2000 - 2009 Byłam za mała żeby oglądać telewizję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień Ja nie gimbus. Ja w 88 razem z doktorem zg (zg od zgreda) tornister nosilam i kalamaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 4 minuty temu, mk777 napisał: za takie to nie A jak napisze, że Ci nie tylko uszko oklapło? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Byłam za mała żeby oglądać telewizję. Eee to ty nie wiesz co znaczy zycie. Tylko ten co w latach 90 zyl wie co to zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: A jak napisze, że Ci nie tylko uszko oklapło? to uznam to za diagnozę na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień W latach 90 otwieralam oranzade zebami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Reksio zna nawet 70 bo to stary ubek Bardziej bolek i lolek wyglada na ubeka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 255 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Niesmaczny prawda? Udawalam ze to ciasto i to w sumie byl pierwszy pierwiosnek tego ze nie bede umiala piec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach