murb 729 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Nie. Za szybko padła odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Ręka lewa, ręka prawa. Tak naprawde to chcialam obrobic Cie na krysztaly Twojej swietej pamieci babki jak sie odwrocisz ale w sumie moze reke tez da sie sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Brum przylacz sie do zespolu R. Jestesmy tymi zlymi, ale zapewniamy mila atmosfere Kto to jest R.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Tak naprawde to chcialam obrobic Cie na krysztaly Twojej swietej pamieci babki jak sie odwrocisz ale w sumie moze reke tez da sie sprzedac Kiedyś ktoś napisał na forum, że chodzę po domach i okradam starsze panie. Przypomniało mi się to teraz. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano 7 Kwiecień 12 minut temu, Koralgor napisał: Potem spojrzalam kto wrocil na forum i mi przeszlo Domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Nie każe ludziom czekać ma odpowiedź. To mi zaimponowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Kto to jest R.? Z pokemonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Kto to jest R.? Zespół R walczy w służbie zła. Więc poddaj się lub do walki stań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień To klasycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, Koralgor napisał: Z pokemonow 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Zespół R walczy w służbie zła. Więc poddaj się lub do walki stań. Myślałam, że to postać z forum. Już robiłam przegląd nicków. Edytowano 7 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Kiedyś ktoś napisał na forum, że chodzę po domach i okradam starsze panie. Przypomniało mi się to teraz. 🫣 Co wycyganilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co wycyganilas? Złote łańcuszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Myślałam, że to pisać z forum. Już robiłam przegląd nicków. Bywamy tez poza forum. Czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Bywamy tez poza forum. Czasem. Zaskakujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Ty jesteś hugolina Pamietam jak lecial hugo i kazdy darl sie do ekranu ze de/bile nie umieja na czqs skakac nim po planszach, a ktos na wykopie pisal ze bral w tym udzial i po prostu nie zgrywalo sie to co mowili z tym co na ekranie sie dzialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Zaskakujące. Nie wiadomo co z takimi robić. Powinno się ich wyłapywać i siłą doprowadzać na forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Chcesz być Reksiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Złote łańcuszki. A ja jadlam piasek z piaskownicy w dziecinstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: Chcesz być Reksiem? Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Ja mam ladniejsza twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: Nie wiadomo co z takimi robić. Powinno się ich wyłapywać i siłą doprowadzać na forum Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Ja tam dzwonilam Mnie by rodzice zajepali za rachunek na hugo nabity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ja mam ladniejsza twarz Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano 7 Kwiecień 6 minut temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Guciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Zawsze znalam haslo do tych na tvnie programow gdzie taki lysy byl i byly krzyzowki i haslo do odgadniecia za 2 tysiace. Ale to tez oszustwo bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, mk777 napisał: Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Im prościej, tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 57 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. KoMendy Realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, mk777 napisał: Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Będziesz hejcić Misia K? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Fajne jak w tych programach dzwonil jakis dwunastolatek i ten lysy go pytal czy ma osiemnascie lat a ten dwunastolatek tak mam takim pogrubionym glosem. To bym byla ja gdyby nie to ze rodzice by prodiżem potem ganiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach