murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Bywamy tez poza forum. Czasem. Zaskakujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Ty jesteś hugolina Pamietam jak lecial hugo i kazdy darl sie do ekranu ze de/bile nie umieja na czqs skakac nim po planszach, a ktos na wykopie pisal ze bral w tym udzial i po prostu nie zgrywalo sie to co mowili z tym co na ekranie sie dzialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Zaskakujące. Nie wiadomo co z takimi robić. Powinno się ich wyłapywać i siłą doprowadzać na forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Pamietam jak lecial hugo i kazdy darl sie do ekranu ze de/bile nie umieja na czqs skakac nim po planszach, a ktos na wykopie pisal ze bral w tym udzial i po prostu nie zgrywalo sie to co mowili z tym co na ekranie sie dzialo Ja tam dzwonilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Chcesz być Reksiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Złote łańcuszki. A ja jadlam piasek z piaskownicy w dziecinstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Chcesz być Reksiem? Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Ja mam ladniejsza twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: Nie wiadomo co z takimi robić. Powinno się ich wyłapywać i siłą doprowadzać na forum Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Ja tam dzwonilam Mnie by rodzice zajepali za rachunek na hugo nabity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ja mam ladniejsza twarz Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1352 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mk777 napisał: Ja wiadomo, jestem Reksiem No bo kim miałbym być? Guciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu Zawsze znalam haslo do tych na tvnie programow gdzie taki lysy byl i byly krzyzowki i haslo do odgadniecia za 2 tysiace. Ale to tez oszustwo bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: Reksie nie rozkminiają takich rzeczy. Są i już Im prościej, tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Doskonały pomysł! Już widzę takie komanda chodzące realu i zaganiające na forum. KoMendy Realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Misja misia Kolargora Z ładnym ryjkiem strzelić gola Będziesz hejcić Misia K? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu Fajne jak w tych programach dzwonil jakis dwunastolatek i ten lysy go pytal czy ma osiemnascie lat a ten dwunastolatek tak mam takim pogrubionym glosem. To bym byla ja gdyby nie to ze rodzice by prodiżem potem ganiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: KoMendy Realu Też się przeloguj bezbeku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: KoMendy Realu Dobre! Będą chodzić z pejczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Też się przeloguj bezbeku A po co tracić czas na głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: A po co tracić czas na głupoty. Nie wtrącaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Będziesz hejcić Misia K? A będzie za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Nie wtrącaj się To jest silniejsze ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mk777 napisał: A będzie za co? Za jajco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: A po co tracić czas na głupoty. A Ty wiesz co to hugo? Teoretycznie jako dziecko powinnas tez miec. Wyswietlali 2000 - 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Też się przeloguj bezbeku O rany, aż musiałem sprawdzić i się okazało, że to była próba epitetu.. Brawo dla ciebie, to by mogło zaboleć napisane przez autorytet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: To jest silniejsze ode mnie. Premiera w Polsce: Pierwszy odcinek anime Pokémon (odcinek "Pokémon, wybieram cię!") został wyemitowany w Polsce 4 września 2000 roku na antenie telewizji Polsat. Szał na Pokemony: Emisja serialu zbiegła się z ogromną popularnością Tazosów dodawanych do chipsów Lay's i chrupek Cheetos. Późniejsza emisja: Po Polsacie serial był emitowany również na innych kanałach, m.in. TV4, Jetix, Disney XD. Brum a zbieralas tazosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 684 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mk777 napisał: A będzie za co? Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Za niewinność, za włosy, za te majty zwinięte z balkonu. Jest człowiek to i powód się znajdzie. za takie to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach