murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Za wielkie płetwy na kopciuszka Pisałam, żeby nie zamykać oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Ale lamus na kolonie jeździł xD Kolonie obozy. Z przyjemnoscia i bez przyjemnosci. Kiedys opiekun tarzan wlazl po barierkach do pokoju jak wino pili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Kolezanka jak miala 4 lata to sobie lowelkiem pojechala 3 km i ktos ją spotkal po drodze. Ku/rwa to byli czasy. Straszyli czarna wolga albo ze cyganie zabiora Do dziś z trwogą się oglądam za czarnymi samochodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Huh? A przepraszam, to nie z Tobą rozmawiałam o zamykaniu oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Do dziś z trwogą się oglądam za czarnymi samochodami. To byl etap boomu na archiwum x wiec myslalam ze jakas chupacabra wyskoczy z krzakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A propos programów. Nareszcie mogę się do jakiegoś zgłosić. Kanapowczynie czy jakoś tak. Będziesz pozdrawiała z telewizora użytkowników Kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Liczysz ze jak zamkniesz oczy to zniknę? No to se licz Skąd! Ja nawet nie mrugam, żeby nie uronić żadnego słowa z tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: No ba. 🥰 Ale z nikami, poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: To krzyz na drogę A ty czemu nie jezdzilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 259 Napisano 7 Kwiecień Najbardziej żenujący program, jaki w ostatnim czasie wpadł mi w oczy to program schreiberowej nie wiem czy gdziekolwiek jest coś, co przebiłoby ten format pod względem fizycznego wręcz dyskomfortu podczas oglądania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 7 minut temu, Koralgor napisał: To byl etap boomu na archiwum x wiec myslalam ze jakas chupacabra wyskoczy z krzakow Teraz mogę oglądać telewizję do rana i co? Zasypiam po 10 minutach. Edytowano 7 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 65 Napisano 7 Kwiecień 10 minut temu, Koralgor napisał: Mnie na koloniach dali octu w kubeczek i mowia udaj ze pijesz. Jaaa nie wypije. I mnie wnosili potem do wody. To bylo dziecinstwo bez telefonow. Bo wy wszyscy to mieliscie telefony a ja nie Ale jakie to były telefony. Dopiero raczkowały komórki. Nie było w nich Internetu i nie spędzało się na nich tak dużo czasu. W 3 klasie jako pierwsza w klasie miałam telefon z kolorowym wyświetlaczem. A w 4 klasie Nokię 7380 który lśniał jak lusterko. 🪞 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: A stosujesz krople na suche oko? Jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Bo nie uważam że w kupie sila A kogos lubilas w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 65 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: Lśnił dzbanie. Gwoli gdyby ci się zachciało ponownie komuś indolencje językowa wytykac Uderz w stół… Istnieje coś takiego jak pomyłka. Żebym twoje wszystkie miała wytykać to klawiatura by mi się przegrzała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 5 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: No ja mam nadzieję Bardzo poważnie podchodzę do pitolenia na Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Dangerous napisał: Ale jakie to były telefony. Dopiero raczkowały komórki. Nie było w nich Internetu i nie spędzało się na nich tak dużo czasu. W 3 klasie jako pierwsza w klasie miałam telefon z kolorowym wyświetlaczem. A w 4 klasie Nokię 7380 który lśniał jak lusterko. 🪞 Ja to w ogole internet w telefonie majac ponad 20 lat wklepalam. Nie byl mi potrzebny. Tera to juz kazdy ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 15 minut temu, murb napisał: Tu jest prawdziwa wolność słowa! hahaha.. nie mogę o tym pisać, bo mnie kasuje utrwalając tę wolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Powieki niech mi naciągną. Na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: A co to ma do rzeczy Moze napadalas inne dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Oczywiście Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, mk777 napisał: hahaha.. nie mogę o tym pisać, bo mnie kasuje utrwalając tę wolność Napisałeś TĘ!!!! 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Bylas hersztem bandy i mialas opaske na oku bandycka i bilas patykami Chłostała słowem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 434 Napisano 7 Kwiecień 8 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Najbardziej żenujący program, jaki w ostatnim czasie wpadł mi w oczy to program schreiberowej nie wiem czy gdziekolwiek jest coś, co przebiłoby ten format pod względem fizycznego wręcz dyskomfortu podczas oglądania. To się dobrze składa, bo ona jest najbardziej żenującą i fałszywą osobą w przestrzeni publicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Napisałeś TĘ!!!! 🥳 Coś było też o mądrej nacji i chyba za to mnie pogumkowało do niewidoczności Edytowano 7 Kwiecień przez mk777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Na moszne Mam nadzieję, że nie swoją bo to by mi zaburzyło cały porządek świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień Nie lubi sie integrowac a na kafe to co robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 60 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Napisałeś TĘ!!!! 🥳 i się wydało, że tu nie pasuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 812 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, mk777 napisał: Coś było też o mądrej nacji i chyba za to mnie pogumkowało do niewidoczności Ja bym im wybaczyła. Odwalają kawał porządnej nikomu niepotrzebnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 267 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Wiecie że chlop mi uwierzył że byłam chłopem tylko plec zmieniłam. To o czymś świadczy tak Bo masz 1.90 i wasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach