mk777 57 Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, Baba napisał: Fiu, fiu. Znaczy, że włosy masz Jak żem cię zobaczyła, aż żem się zalogowała. Nie robiłam tego już ze dwa miesiące? Panie doktorze. Ta Baba jeszcze dycha.. Ona przetrwała Wielkanoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie akurat lubi bez lizania dopy joł Przede wszystkim za skromność 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie akurat lubi bez lizania dopy joł Od kiedy przywitanie się to lizanie „dopy”? To po prostu oznaka kultury tak bardzo obca twojemu środowisku. Nie cytuj mnie, bo śmierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 132 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: oznaka kultury 1 minutę temu, Dangerous napisał: śmierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Od kiedy przywitanie się to lizanie „dopy”? To po prostu oznaka kultury tak bardzo obca twojemu środowisku. Nie cytuj mnie, bo śmierdzisz. Ty jesteś toksyk, więc takie przywitanie śmierdzi mi na kilometr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 446 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Panie doktorze. Ta Baba jeszcze dycha.. Ona przetrwała Wielkanoc No to mamy remis I dziękuję, że zahaczyłeś o stan mojego zdrowia i postępy leczenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Bo yebne zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 14 godzin temu 30 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Alleluja Chwalmy Pana! I jego asystenta co wszystko za nas zrobi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I jego asystenta co wszystko za nas zrobi! bosko sprząta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 58 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty jesteś toksyk, więc takie przywitanie śmierdzi mi na kilometr Klasyczny obraz toksyka zaprezentowałeś już podczas nocnej szopki z Iskrą w roli głównej. Nie pogrążaj się. Jesteś zwykłym pajacem z poczuciem humoru 12 letniego retarda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 130 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Klasyczny obraz toksyka zaprezentowałeś już podczas nocnej szopki z Iskrą w roli głównej. Nie pogrążaj się. Jesteś zwykłym pajacem z poczuciem humoru 12 letniego retarda. Wtedy demony mnie opętały i nie byłem sobą. Mam tutaj fanów mojego poczucia humoru, natomiast ty go w ogóle nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bosko sprząta? Sam sobą wyciera podłogę na błysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsiki Pedał Łyszkowice 8 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Sam sobą wyciera podłogę na błysk. Hejka, znalazłem ostatnio takie stópki w skarpetkach, czy masz podobne? https://files.catbox.moe/yw95ef.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Sam sobą wyciera podłogę na błysk. trochę strach pytać dalej... mam taki sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Owsiki Pedał Łyszkowice napisał: Hejka, znalazłem ostatnio takie stópki w skarpetkach, czy masz podobne Takich skarpetek nie mam ale stopy trochę mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŴywaloneJaja 15 Napisano 14 godzin temu Moje stopy zostały pomylone z plecami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: trochę strach pytać dalej... mam taki sprzęt Kto pyta nie błądzi... Ale że na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 285 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kto pyta nie błądzi... Ale że na sobie leży na podłodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1845 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: leży na podłodze... To mów od razu że leżysz na dywanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach