murb 692 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja znając życie jeszcze raz musiałabym zwiedzać zamiast browaru i pierników Twierdzę i Muzeum Artylerii Oddziału Wojsk Lądowych A ja bym chciała zobaczyć centrum Rydzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 3 godziny temu fajna mam spodnice w karaluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Żałuj. Cytaty tam sypane były jak z rękawa. A jak dyskusja z rzeczowymi argumentami. Oczywiście z jednej strony. I nie było prostackiego hejtu. To był wzór rozmowy. A pomiędzy tym pijany wujek Piotrek na rogu stołu bełkotał o Ukraińcach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Czuję się jak po obejrzeniu wiadomości w tvn i republice. Czyli to musi być prawda. Telewizja nie kłamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja już nienawidzę salowej i gienii, bo w sobotę się do Klaudii zaczęły sadzić, jak tu wpadła po kilku tygodniach nieobecności złożyć wszystkim życzenia świąteczne. gieniutka do niej od ...ek, a salowa dręczyła, że tematy blokuje Edytowano 3 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A ja bym chciała zobaczyć centrum Rydzyka. A w drodze powrotnej można zajechać do Ciechocinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A pomiędzy tym pijany wujek Piotrek na rogu stołu bełkotał o Ukraińcach. To było tło, na którym rozmowa wydawała się jeszcze bardziej rzeczowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lobotomia über alles napisał: Nie przywrócono. Tusk obiecał od 2027. No tak. Gdzieś trzeba upchnąć koalicyjne rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, szmul napisał: fajna mam spodnice w karaluchy Pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Niezła strategia. Czy w 2027 są wybory do parlamentu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A w drodze powrotnej można zajechać do Ciechocinka Byłam, byłam! Domy zdrojowe i te sprawy to klimatu w sam raz dla takiej panci jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: Sprawdziłam. Czas pędzi jak szalony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Jesteś jednym na milion Najlepszy plemnik spośród kilkuset milionów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 21 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: A ja bym chciała zobaczyć centrum Rydzyka. Lepszy rydz niz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Czuję się jak po obejrzeniu wiadomości w tvn i republice. Nie oglądaj TV. Szkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lobotomia über alles napisał: Najlepszy plemnik spośród kilkuset milionów. Czy to przypadek? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lobotomia über alles napisał: Nie oglądaj TV. Szkodzi. W przeciwieństwie do Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pyszny2 napisał: Lepszy rydz niz nic Lepszy wyż niż niż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: Nie oglądaj TV. Szkodzi. Przed chwilą, murb napisał: W przeciwieństwie do Kafeterii. A ja to 2 na raz obczajam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, szmul napisał: a bo mnie costam striggerowalo ze salix streczyly ze z byczym niby pisze ta damessa i sie zaczelam przyprdalac i skasowane szkoda bo tez mnie remont czeka i poczytac chcialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Czy to przypadek? 🫢 Twarda rzeczywistość ewolucji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lobotomia über alles napisał: Lepszy wyż niż niż. Demograficzny. Żeby tak zostać w klimacie plemnikowym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Byłam, byłam! Domy zdrojowe i te sprawy to klimatu w sam raz dla takiej panci jak ja. A jakiś Maxi Kaz się trafil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 2 godziny temu Lepiej jeździć małym fiatem niż na forum być frustratem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: szkoda bo tez mnie remont czeka i poczytac chcialem Niniejszym chciałabym zaprosić Babę, żeby u mnie pomieszkała. Ma szajbę na punkcie malowania ścian a ja potrzebuję człowieka od brudnej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 137 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A jakiś Maxi Kaz się trafil? Hahaha, prawie to samo napisałam, ale się rozmyśliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A jakiś Maxi Kaz się trafil? Z balkonikiem w roli Ferrari. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Niniejszym chciałabym zaprosić Babę, żeby u mnie pomieszkała. Ma szajbę na punkcie malowania ścian a ja potrzebuję człowieka od brudnej roboty Ja bym też malowała ale odstrasza mnie sprzątanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 447 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Lobotomia über alles napisał: Najlepszy plemnik spośród kilkuset milionów. Nie będę drążyć. Gdyby mnie choroba nie usidliła, pewno bym dłużej milczała na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Niniejszym chciałabym zaprosić Babę, żeby u mnie pomieszkała. Ma szajbę na punkcie malowania ścian a ja potrzebuję człowieka od brudnej roboty malowanie jeszcze spoko najgorsze robienie mebli i przycinanie drzwi kafelki nawet lubie klasc ale nwm czy bede sie sam bawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach