yeya 286 Napisano 6 godzin temu Pamiętam jak Szynszyla coś pisała, że poznała jakiegoś rowerzystę albo to ona miała jakiś problem z rowerem a on jej pomógł... było też coś o obiedzie w jego domu rodzinnym. Niekoniecznie musi chodzic o tę samą osobę... takie skrawki. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: Ja lubiłam sobie pić, już nie lubie i nie potrzebuje Racja to bylo najfajniejsze gdy nielegalne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 6 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Pamiętam jak Szynszyla coś pisała, że poznała jakiegoś rowerzystę albo to ona miała jakiś problem z rowerem a on jej pomógł... było też coś o obiedzie w jego domu rodzinnym. Niekoniecznie musi chodzic o tę samą osobę... takie skrawki. : ) To ma coś z glowom jak Asia że wsiada do obcego typa autostopa a jak gadka się klei to nocujom ze sobą dla mnie to jest kosmos jakiś wczesac się do obcej typiary z baletu poznanej na korytarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 6 godzin temu Siad one takich typów biorom jednom nogom bezdomności bez pracy i jeszcze ich goscic pijanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: To ma coś z glowom jak Asia że wsiada do obcego typa autostopa a jak gadka się klei to nocujom ze sobą dla mnie to jest kosmos jakiś wczesac się do obcej typiary z baletu poznanej na korytarzu Nie nic takiego nie pisała... że gdzieś wsiadła lub nocowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Typ nie ma żadnych zobowiązań kwiatkow podlac wywuetrzyc mieszkanie cokolwiek tylko się szlaja po balety i typiarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu No nie ma szynszyli tylko jakieś wieśniary zostały i koniec lowe a szynszyla ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Nie nic takiego nie pisała... że gdzieś wsiadła lub nocowała. 5 minut temu, yeya napisał: poznała jakiegoś rowerzystę albo to ona miała jakiś problem z rowerem a on jej pomógł... I wierzysz że się wymili Gadu-Gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: A Tobie kto zadrości Magda, że jej kit wciskasz ? Ty dotknąłeś jej wiele lat i masz z tego uno, bo ma nas Szyszka obojga w dupie frajerze Nikomu nie zazdroszczę ani sobie też nie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 5 godzin temu Czasem dobrze się czyta jakieś życiowe historię, a Szynszyla czasem o swoich pisała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: I wierzysz że się wymili Gadu-Gadu Kto teraz używa gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 289 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty pierwszy tu wlazłeś z pretnesjami do mnie i do niej jak psiała pamiętasz czy ku,rwa alzhaimera masz ? Ty stękasz raku i jojczysz o kobietę, bo straciłeś miłość życia, dlatego taki jesteś i szukasz kury domowej, która Ci będzie usługiwała Skończ, bo Cię Szyszka wyjaśniła tutaj i na priv jak na razie to już drugi wieczór mi tu poświęcasz współczucie mi chcesz okazać? wsparcia udzielić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: I wierzysz że się wymili Gadu-Gadu Wszędzie można ludzi poznać... idę Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Czasem dobrze się czyta jakieś życiowe historię, a Szynszyla czasem o swoich pisała... Zawsze w takiej historii jest twist że pierwszy raz zaufala poszla i było fajnie i oczywiście nawet jej nie dotknol pelna kulturka spal na podłodze Jasne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Szynszyla to była baba do tanca i różańca co typa ośmieliła cycem i koło samochodu wymieniła a teraz to tu nie ma bab odpowiednich tylko płoche grazyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Kto teraz używa gadu Wczoraj przy kasie typ dzwonil do matki mając dziewczyna zeby mu wyslala wacapem czy czymś takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Szynszyla to była baba do tanca i różańca co typa ośmieliła cycem i koło samochodu wymieniła a teraz to tu nie ma bab odpowiednich tylko płoche grazyny Do mnie miała samom agresje chooj wie dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Do mnie miała samom agresje chooj wie dlaczego Bo mnie widziała jako człowieka a ty jak do ściery i chyba nie lubiła tego jako kobieta huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Kto teraz używa gadu Ja używam ile ten program juz przezyl innych modnych komunikatorow huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 44 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Wczoraj przy kasie typ dzwonil do matki mając dziewczyna zeby mu wyslala wacapem czy czymś takim Whatsupa też mam, to nowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Zawsze w takiej historii jest twist że pierwszy raz zaufala poszla i było fajnie i oczywiście nawet jej nie dotknol pelna kulturka spal na podłodze Jasne Moze rower jej naprawił i sobie wróciła na nim do domu sama bez pasażera na plecach... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Whatsupa też mam, to nowsze Ja nie mam nuc tylko gg a tam hula wiatr tylko siostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nikomu nie zazdroszczę ani sobie też nie. Dobranoc. Wiem Magi i masz racje ja sobie też nie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu Fcb miałem mesendzera to wpraszali się na kwadrat pytali co u mnie musiał usunąć ten szajs huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak na razie to już drugi wieczór mi tu poświęcasz współczucie mi chcesz okazać? wsparcia udzielić? Wiesz co mam to gdzieś Chcę byśmy oboje o niej zapomnieli, bo jak na razie to walczymy bez sensu i tyle Tęsknota nic nie da Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, yeya napisał: Moze rower jej naprawił i sobie wróciła na nim do domu sama bez pasażera na plecach... : ) Watpue prędzej jom pukal Spaghetti i lex na zmianę więc wiadomo jak się prowadzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Nikomu nie zazdroszczę ani sobie też nie. Dobranoc. Zobaczymy jak kupie dobre 150" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: Watpue prędzej jom pukal Spaghetti i lex na zmianę więc wiadomo jak się prowadzila Wiem tyle ile sama napisała, po co sobie dopowiadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1851 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Zobaczymy jak kupie dobre 150" Może wtedy zdjęcie wrzucisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach