Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Robi się wywar z wielu składników zbieranych o poranku albo w pełni księżyca. Po wypiciu nabywa się umiejętność telepatycznej łączności ze skrzynią na Kafeterii. Nie w tym sensie, tylko że skoro wiadomo to po co ta tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 22 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Ocena za ocenę, Tobie też wyślę... Dziewczyny w pracy mówią, że jest całkiem spory. Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Nie w tym sensie, tylko że skoro wiadomo to po co ta tajemnica? Utrzymujemy pozory elitarności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ale co mi z tego jak juz nie będą najpiękniejsze. Widziałeś już boskie ciało 25 letniej bogini, nie mam szans, nie przebiję Niewolnika dawno nie było na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podziwiajcie 0 Napisano 9 Kwiecień 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: A tam pewnie coś do oceny poszło Patent na odetkanie skrzynki zna Rym Cym Też mam zablokowane mimo, że jestem tu całkiem nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1497 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, Podziwiajcie napisał: Też mam zablokowane mimo, że jestem tu całkiem nowa Na pewno nowa Nie pisz tak bo uwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 3 minuty temu, murb napisał: Niewolnika dawno nie było na forum. Tak, on pisał do Ciebie boginko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja zupełnie nie mam ducha rywalizacji, jak mam mieć konkurencję to od razu odpuszczam. Ludzie są różni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, on pisał do Ciebie boginko Przypomniałam sobie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... Ano prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Ludzie są różni... A niektórzy wyjątkowo dorodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Przypomniałam sobie o tym. Tylko słaby był z niego niewolnik, chciał służyć na swoich zasadach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: A niektórzy wyjątkowo dorodni. W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Ale miło, że Ci się spodobał. Edytowano 9 Kwiecień przez Dr. Hаckenbush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: W młodości był jeszcze większy, teraz trochę mu brakuje do szczytowej formy Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, murb napisał: Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie wyobrażam sobie, że mógł być większy. A jakie ujęcia. Widać oko wytrawnego fotografa. Staram się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Może poproś Elci o poradę farmaceutyczną? Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień (edytowany) 5 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wystarczy go pocałować i przemieni się w pięknego księcia To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Edytowano 9 Kwiecień przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 231 Napisano 9 Kwiecień 5 minut temu, murb napisał: Moim zdaniem nic nie trzeba poprawiać. Rozmiar imponujący. Kąt natarcia - wymarzony. Jest ponadprzeciętnie. No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień (edytowany) 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Jak to co mi wysłał jest w spoczynku to powiem Ci, że ho, ho, ho. Zrobię sobie z tego tapetę w służbowym komputerze. Edytowano 9 Kwiecień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: To Ty zdjęcia takiego ten tego w spoczynku wysyłasz? To szokujace, nietaktownie, obscenicznie wręcz 🫣 Teraz to na pewno nie chce tego oglądać Wysłałem komplet nudesów, w różnym stanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: No skoro rzuciłaś okiem ekspertki to uwierzę I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień Przed chwilą, murb napisał: I słusznie. Trochę sie jednak wstydzę, że piszę takie głupoty. 🫣 Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Dr. Hаckenbush napisał: Tu sami swoi, nudesy krążą stadami Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Taaa... Pisz tak częściej to więcej osób w to uwierzy. Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 759 Napisano 9 Kwiecień 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Mógłbym Ci sporo na ten temat opowiedzieć ale obowiązuje mnie dyskrecja. Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 19 Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Przecież my tu wszyscy jesteśmy jak w jednej, szczęśliwej rodzinie. Oczywiście nie naciągam na zwierzenia. Tajemnica korespondencji rzecz święta. Jak to w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach