Spaghetti... 627 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może wtedy zdjęcie wrzucisz. Zapomniałem dodać nikomu też nie zazdroszę, bo nikt mi nic za darmo nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Wiem tyle ile sama napisała, po co sobie dopowiadac? A czemu nie paradowala w bieliźnie jak nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Watpue prędzej jom pukal Spaghetti i lex na zmianę więc wiadomo jak się prowadzila ta i Pjoter do tego jeszcze niech bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może wtedy zdjęcie wrzucisz. Zrobię ci 120" jamraja gokarty kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: A czemu nie paradowala w bieliźnie jak nimfuś Nimfa to cpunka a Szynszyla miala jakies normalne zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon3 napisał: A czemu nie paradowala w bieliźnie jak nimfuś Może pisała coś o tym co ją spotkało danego dnia.... Do czego zmierzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, yeya napisał: Może pisała coś o tym co ją spotkało danego dnia.... Do czego zmierzasz? Do niczego dla mnie to była upierdliwa hehterka jak płaska czy śliwka Edytowano 7 godzin temu przez VenusHorizon3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Nimfa to cpunka a Szynszyla miala jakies normalne zycie Ty i ten twój kalkulator dla ciebie każdy jest lepszy co wygląda na normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Do niczego dla mnie to była upierdliwa hehterka jak płaska czy śliwka Tak myślałam, że chodzi o osobisty uraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Ja tam wolę nimfuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 286 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tam wolę nimfuś A nawet ją zdarzyło Ci się nie raz obrazić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beautiful Things 3 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tam wolę nimfuś Ale ona ciebie nie woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, yeya napisał: A nawet ją zdarzyło Ci się nie raz obrazić... To że wole od szyszki nie znaczy że uważam za miss świata Lubię jej mental Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Po prostu dla mnie bez znaczenia że jedna wali etat druga leży w barlogu jak drugiej charakter jest milszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Nie stojo, u mnie ludzie wyżej za normalność jak u dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 45 Napisano 7 godzin temu było szanowac swojo psiapsi no cusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 843 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, VenusHorizon3 napisał: Ja tylko kilka razy cpalem a tak alkoholu czasem siedzial typ do 5 rano pilismy i fifa Co ćples? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Co ćples? Ziolo z fifki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Zielone liście marihuanę powinna być legalna podobno jest zdrowa ja miałem od tego apetyt albo lęki że mnie nakryjom psiarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu I nogi ciężkie byly albo lekkie nie pamiętam także słabo reagowalem inni ludzie humorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Tym tabletem mogę sobie zasymulowac teraz kazdego handhelda i stwierdzić że to nie dla mnie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Ale oni dobrze wiedzom żeby nie iść w więcej niż 8" bo 10" jusz jest inny filing 8 wygląda nadal jak PlayStation Vita style 10 już jak mały tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 7 godzin temu Pewnie ma to związek z zagęszczanie pixeli na cal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 843 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, VenusHorizon3 napisał: Ziolo z fifki xd Ło kúrwa szalejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon3 14 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Ło kúrwa szalejesz. ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoto alfonsa 1 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, VenusHorizon3 napisał: Zielone liście marihuanę powinna być legalna podobno jest zdrowa ja miałem od tego apetyt albo lęki że mnie nakryjom psiarnia A co chciałbyś z tych liści robić, Bednarz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach