deschain 0 Napisano 6 godzin temu Witam serdecznie aktywnych użytkowników a zwłaszcza użytkowniczki. Znudzony stronami oferującymi tematykę treści dla dorosłych, postanowiłem podkręcić atmosferę w bardziej ambitny sposób. Czy znajdzie się tutaj chętna kobieta do wymieniania ze mną lubieżnych wiadomości? W przeszłości spod mojego pióra wyszło kilka opowiadań erotycznych, dlatego mogę zagwarantować treściwe odpowiedzi i nienaganną interpunkcję podczas prowadzonych konwersacji. Na wstępie muszę zaznaczyć, że w grę wchodzi jedynie wzajemna konwersacja dająca pożądanie czerpane z pisanych między nami pikantnych treści. Zdjęcia/filmy czy kamerki są wykluczone, ponieważ muszę zachować pełną dyskrecję chcąc chronić życie prywatne. Zainteresowane Panie zapraszam do nawiązania wstępnie kontaktu poprzez wiadomość prywatną na tym forum. Później będziemy mogli przejść na bardziej dynamiczne medium, gdzie rzucę nieco światła na własną osobę. Pozdrawiam i mam nadzieję do usłyszenia! D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach