Zapent 4 Napisano 6 godzin temu Bo wredny malpiszon cie nie będzie chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu Ja mam już fajną koleżankę holenderkę, fajniejsza niż wredny małpiszon i kwikernes vel sranulek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 6 godzin temu ona zadnej roboty nie ma bo to jest bumelant i nygus xD jedyna jego robotra to ruuchac ptaki nad stawem i cpac w namiotcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu Mam robotę w grze, robie sobie dobrä postać, a fajne koleżanki mi pomagają. Tutaj ja z moją Holenderką https://files.catbox.moe/vz7yco.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, pyszny2 napisał: ona zadnej roboty nie ma bo to jest bumelant i nygus xD jedyna jego robotra to ruuchac ptaki nad stawem i cpac w namiotcie Skad wiesz ze ruuucha ptaki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu Nikogo nie ruucham, bo jestem praawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Owsicki napisał: Nikogo nie ruucham, bo jestem praawiczkiem. Widziales anulka przez okno jak przyjechali z munem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu Chuuj mnje jakiś anulek W ogóle to wypieerdalaj psycholu i przestań mnie stalkować. Żegnam. A teraz wybacz, zajęty jestem. Muszę zabić 5000 smoków. Nara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Chuuj mnje jakiś anulek W ogóle to wypieerdalaj psycholu i przestań mnie stalkować. Żegnam. A teraz wybacz, zajęty jestem. Muszę zabić 5000 smoków. Nara XDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 33 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Zapent napisał: Skad wiesz ze ruuucha ptaki xd bo za duzo o nich pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 4 Napisano 6 godzin temu Ptaki są piękne, np. łabędzie. Nie to co ty, poznańska szkarado Darku Mostowiak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach