Zapent 4 Napisano 11 Kwiecień Bo wredny malpiszon cie nie będzie chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 65 Napisano 11 Kwiecień Ja mam już fajną koleżankę holenderkę, fajniejsza niż wredny małpiszon i kwikernes vel sranulek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 65 Napisano 11 Kwiecień Mam robotę w grze, robie sobie dobrä postać, a fajne koleżanki mi pomagają. Tutaj ja z moją Holenderką https://files.catbox.moe/vz7yco.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 11 Kwiecień 3 minuty temu, pyszny2 napisał: ona zadnej roboty nie ma bo to jest bumelant i nygus xD jedyna jego robotra to ruuchac ptaki nad stawem i cpac w namiotcie Skad wiesz ze ruuucha ptaki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 65 Napisano 11 Kwiecień Nikogo nie ruucham, bo jestem praawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 11 Kwiecień 2 minuty temu, Owsicki napisał: Nikogo nie ruucham, bo jestem praawiczkiem. Widziales anulka przez okno jak przyjechali z munem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 65 Napisano 11 Kwiecień Chuuj mnje jakiś anulek W ogóle to wypieerdalaj psycholu i przestań mnie stalkować. Żegnam. A teraz wybacz, zajęty jestem. Muszę zabić 5000 smoków. Nara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 11 Kwiecień 1 minutę temu, Owsicki napisał: Chuuj mnje jakiś anulek W ogóle to wypieerdalaj psycholu i przestań mnie stalkować. Żegnam. A teraz wybacz, zajęty jestem. Muszę zabić 5000 smoków. Nara XDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 65 Napisano 11 Kwiecień Ptaki są piękne, np. łabędzie. Nie to co ty, poznańska szkarado Darku Mostowiak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach