Minnie Moskowitz 141 Napisano 5 godzin temu Ło matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przeczytałam czarny pazur Haha. Dzień dobry. Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przeczytałam czarny pazur Haha. Dzień dobry. Jak tam, słonko jest u Ciebie? Tu jest cudnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak tam, słonko jest u Ciebie? Tu jest cudnie. Zimno Wieczorem jak wrócę do domu, to uklepię kotlety schabowe, bo zrobiłaś mi na nie smaka. Do tego ziemniaki posypane koperkiem i buraczki Dawno nie jadłam i dziś tak zrobię. Jednak przekonałaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zimno Wieczorem jak wrócę do domu, to uklepię kotlety schabowe, bo zrobiłaś mi na nie smaka. Do tego ziemniaki posypane koperkiem i buraczki Dawno nie jadłam i dziś tak zrobię. Jednak przekonałaś mnie Dobra decyzja. Smacznego na zaś. Ja póki co głodówka, lecę na płynach. Nawet apetytu coś nie mam. Ale to dobrze, może powrócę do swojej dawnej figury (nie żeby było źle, ale jednak moze być lepiej.) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Dobra decyzja. Smacznego na zaś. Ja póki co głodówka, lecę na płynach. Nawet apetytu coś nie mam. Ale to dobrze, może powrócę do swojej dawnej figury (nie żeby było źle, ale jednak moze być lepiej.) o ty gruba swinio obys nigdy nie schudla, zycze ci jak najgorzej co by cie zmotywowac szloro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 4 godziny temu mam nadzieje ze widzisz ze *zarcik* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, szmul napisał: mam nadzieje ze widzisz ze *zarcik* Widze, mało smaczny, aczkolwiek nie obrażam się. Nie ma w tym jadu takiego, jakiego używają podręczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Widze, mało smaczny, aczkolwiek nie obrażam się. Nie ma w tym jadu takiego, jakiego używają podręczne. tak je sobie wyobrazam, haha dobrze miec w sobie sporo jadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu ja sobie moge pozwolic na bycie mila ciapa bo nie musze odchorowywac el ciapy albo wlasciciela jakiegos ktoremu by trzeba uslugiwac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: ja sobie moge pozwolic na bycie mila ciapa bo nie musze odchorowywac el ciapy albo wlasciciela jakiegos ktoremu by trzeba uslugiwac. Trzeba ich ORAĆ! Idę podłączyć tel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Trzeba ich ORAĆ! Idę podłączyć tel olac i zajac sie soba. inne swiaty i nie musza sie przenikac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 154 Napisano 3 godziny temu 5. Aż 5 normalnych postów napisały uciemiężone ofiary hejtu. A potem już standardowe wyzwiska, bo ile można gadać o słońcu i schabie. A wożąc się po innych jakoś dzionek zleci. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Trzeba ich ORAĆ! Idę podłączyć tel a by znalazl sie wlasciciel to zaraz rozkminianie co zrobic zeby peto stalo i zeby sie nie znudzil i nie poszedl na ukrainki czy tam tajki i zamulac sobie nie mozna. masakra jakas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu ona tak musi caly czas. wspolczuj troche i nie hejtuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu Szlora a znasz to? Bo cofnęłam się do gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu nie znam ale fajne klimaty xD tez sie lubie odmozdzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu odchodze stad bo raczej na pewno bedzie nieprzyjemnie i nie na moje nerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu Który ty rocznik w ogóle jesteś złotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: 5. Aż 5 normalnych postów napisały uciemiężone ofiary hejtu. A potem już standardowe wyzwiska, bo ile można gadać o słońcu i schabie. A wożąc się po innych jakoś dzionek zleci. Oraj pole. NA TRAKTORZE. Haaahahaha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Oraj pole. NA TRAKTORZE. Haaahahaha. Kombajnem w garsonce. Ciekawe, czy z Gapą ustaliła na priv menu na urodziny i czy ksiądz pobłogosławi te urodziny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu wydaje mi sie, ze taki sam jak twoj, ale nie chce tu za wiele pisac bo potem jakies bice laza i pisza poza nami jakbysmy do siebie nie nalezaly tylko do jakichs sebiksow i byly na sprzedaz jak te podreczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: 5. Aż 5 normalnych postów napisały uciemiężone ofiary hejtu. A potem już standardowe wyzwiska, bo ile można gadać o słońcu i schabie. A wożąc się po innych jakoś dzionek zleci. Bo ludzie pracują i nie mają czasu siedzieć jak ty aż na 3 forach privując i obrabiając ludziom dope Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kombajnem w garsonce. Ciekawe, czy z Gapą ustaliła na priv menu na urodziny i czy ksiądz pobłogosławi te urodziny.. Garsona pewnie molem przeżarta ale co z tego haahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 141 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, szmul napisał: wydaje mi sie, ze taki sam jak twoj, ale nie chce tu za wiele pisac bo potem jakies bice laza i pisza poza nami jakbysmy do siebie nie nalezaly tylko do jakichs sebiksow i byly na sprzedaz jak te podreczne. Czyli middle 90s być może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Garsona pewnie molem przeżarta ale co z tego haahaaa Sama chodzi i zaczepia, a niektórzy aż tak na serio biorą to do siebie co tutaj piszą, że nadal się zastanawiają kto jest ukryty pod nickiem Koralgol. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 78 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: 5. Aż 5 normalnych postów napisały uciemiężone ofiary hejtu. A potem już standardowe wyzwiska, bo ile można gadać o słońcu i schabie. A wożąc się po innych jakoś dzionek zleci. Widziałam wcześniej post ketrela, chyba skasowany (ale nie miałam czasu na komentarz), będący modelową projekcją - samotna, siedząca w domu rodziców Zapomniała jeszcze dodać, że jest bezrobotna;) Dumbo to w ogóle okaz - żadna podręczna ani jej "właściciel" niczego od niej nie chce i w tym chyba problem. Codziennie popuszcza więc bólu du...;) Choć absolutnie niczym nie jest prowokowana. To już ma poziom obsesji cudzych związków (zaczynam więc wątpić, czy singielstwo to jej wybór). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 78 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, szmul napisał: olac i zajac sie soba. To kiedy zaczynasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: To kiedy zaczynasz? a tak sobie komentuje poza toba, ty to robisz caly czas, nie podoba sie odbior zwrotny hmm jak mi przykro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, szmul napisał: a tak sobie komentuje poza toba, ty to robisz caly czas, nie podoba sie odbior zwrotny hmm jak mi przykro. zara bedzie ze na jej chlopa polujesz tesz jak ja Edytowano 2 godziny temu przez Koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach