szmul 81 Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, Siurentajski napisał: Tutaj się zrobił pierwszy na Kafe temat jak leżaka, tyle że bez leżaka. Ale efekt wywrócenia do góry nogami faktów pozostał A wy nie mysleliscie, ze jakby wasi bliscy was tu poczytali to nie mogli by sie was zaczac troche bac? Chociaz watpie, nie sadze ze to specjalnie wrazliwe osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Waga problemu jakby usprawiedliwiała popijawę. W sumie każda okazja jest dobra. Nie spieram się. Jesteś dorosły. Wiesz co trzeba robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: No trochę zawracają mi dupe te wychodzi, że piszę to samo co Ty tylko po Tobie Zawsze można to zwalić na nikła intelgencjie 🫣 Pijecie coś na tej nasiadówce? Język Ci się zaczyna plątać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: W sumie każda okazja jest dobra. Nie spieram się. Jesteś dorosły. Wiesz co trzeba robić. To mam ich nastawić odpowiednio do zaistniałej sytuacji czy chłopów puścić na żywioł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Udam, że nie czytałam tego o braku ślubu Jeśli tylko zechcesz - zmienię zdanie. Ale ja mam małe mieszkanie więc chyba raczej zamieszkamy u Ciebie. Która pójdzie do ślubu w ...ence? Obydwie chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To mam ich nastawić odpowiednio do zaistniałej sytuacji czy chłopów puścić na żywioł? Proponuję, żeby nie straszyć za bardzo bo to wiesz jak jest z kobietami. Często zmieniają zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: W tych sprzecznościach nie zapominaj o Pokrace Nie pozwolę jej zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Jeśli tylko zechcesz - zmienię zdanie. Ale ja mam małe mieszkanie więc chyba raczej zamieszkamy u Ciebie. Która pójdzie do ślubu w ...ence? Obydwie chyba. Zachowajmy jakąś kolejność, ok? Najpierw trzeba uświadomić chłopów. Potem jednemu z nich wyperswadować, że najlepiej będzie mu u mamusi a nie u obcej kobiety. W końcu jakby nie patrzeć to kobieta zawsze jest obca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Proponuję, żeby nie straszyć za bardzo bo to wiesz jak jest z kobietami. Często zmieniają zdanie. Tylko im delikatnie wytłumaczę, że czasy idą nowe. Może zrozumieją. Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Jeśli tylko zechcesz - zmienię zdanie. Ale ja mam małe mieszkanie więc chyba raczej zamieszkamy u Ciebie. Która pójdzie do ślubu w ...ence? Obydwie chyba. Zamieszkamy u mnie, obie idziemy w ...enkach nie muszą być białe. Welon mile widziany ale nie obowiązkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Nie pozwolę jej zapomnieć Czujesz w sobie silne podniecenie i jednocześnie niepokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Zachowajmy jakąś kolejność, ok? Najpierw trzeba uświadomić chłopów. Potem jednemu z nich wyperswadować, że najlepiej będzie mu u mamusi a nie u obcej kobiety. W końcu jakby nie patrzeć to kobieta zawsze jest obca. Mojego trzeba zachować, bo obie z Brum słabo gotujemy. Trzeba podejsc praktycznie nie samą miłością człowiek żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Zamieszkamy u mnie, obie idziemy w ...enkach nie muszą być białe. Welon mile widziany ale nie obowiązkowy. Fajnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Czujesz w sobie silne podniecenie i jednocześnie niepokój? Ejscytację do granic możliwości albo i większą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie pozwolę jej zapomnieć Namolność wykazujesz ogromną. A ja uwielbiam ludzi nieustępliwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mojego trzeba zachować, bo obie z Brum słabo gotujemy. Trzeba podejsc praktycznie nie samą miłością człowiek żyje. Czyli jednego chłopa mamy z głowy. Wszystko zostaje w rodzinie. Wyprowadzi się tylko z sypialni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Mojego trzeba zachować, bo obie z Brum słabo gotujemy. Trzeba podejsc praktycznie nie samą miłością człowiek żyje. A nie możemy zamieszkać wszyscy razem? Możemy krążyć między Mazowszem a Podlasiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ejscytację do granic możliwości albo i większą. Weź coś profilaktycznie na uspokojenie żeby Cię szlag nie trafił na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czyli jednego chłopa mamy z głowy. Wszystko zostaje w rodzinie. Wyprowadzi się tylko z sypialni. Ale co Ty nam sypialnię urządzasz! Czuję, że masz w tym jakiś niecny zamiar! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A nie możemy zamieszkać wszyscy razem? Możemy krążyć między Mazowszem a Podlasiem. Pokłócą się o skarpetki. To zły pomysł. Nie może być dwóch kogutów w jednym kurniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Namolność wykazujesz ogromną. A ja uwielbiam ludzi nieustępliwych. Ale żeby nie było nie jestem psychopatką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Weź coś profilaktycznie na uspokojenie żeby Cię szlag nie trafił na miejscu. Może być tak, że obydwie padniemy trupem. I to jeszcze przed wielkim finałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ale co Ty nam sypialnię urządzasz! Czuję, że masz w tym jakiś niecny zamiar! Chodzi mi tylko o komfort doznań i spokojne sumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli jednego chłopa mamy z głowy. Wszystko zostaje w rodzinie. Wyprowadzi się tylko z sypialni. A to konieczne? Może większe łóżko wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: A nie możemy zamieszkać wszyscy razem? Możemy krążyć między Mazowszem a Podlasiem. Możemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A to konieczne? Może większe łóżko wystarczy? Trzeba było od razu, że grupensex jest wskazany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ale żeby nie było nie jestem psychopatką Nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Może być tak, że obydwie padniemy trupem. I to jeszcze przed wielkim finałem. I to bez wódki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie jesteś. To się zdziwisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Weź coś profilaktycznie na uspokojenie żeby Cię szlag nie trafił na miejscu. Nie, wszystkie specyfiki źle działają na percepcję. Najlepiej wszystko przeżywać na trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach