WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Oni przyrównują do palca serdecznego lewej ręki ale czyja to ręka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ale duży może więcej Czyli co może więcej unieść więcej wody za to mały jest zwinniejszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Kolargol napisał: Wywalone na maksa Ok, ale mi tu nie alfonsuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale czyja to ręka? Sąsiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ok, ale mi tu nie alfonsuj. Stwierdzam fakt. Alfons to alfons więc inhalujesz enylej. No ale tak już musi być. Ale sråka na kafe hahah. Fajnie. A co tam slychac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli co może więcej unieść więcej wody za to mały jest zwinniejszy - Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk! - A teraz się to już niestety nie udaje? - Ano nie, kolana po drodze wysiadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Dałbyś tej koli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Stwierdzam fakt. Alfons to alfons więc inhalujesz enylej. No ale tak już musi być. Ale sråka na kafe hahah. Fajnie. A co tam slychac Nie czaję pakuje manatki i zamykam pewien długi rozdział w moim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nie czaję pakuje manatki i zamykam pewien długi rozdział w moim życiu. To spoko. Tak czeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, Kolargol napisał: Dałbyś tej koli Dałbym. Jeszcze nie odkręcana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 14 Kwiecień 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli co może więcej unieść więcej wody za to mały jest zwinniejszy To, że mój sarkazm ma drugie imię i tyle na temat. Myślisz, że ja dziś się urodziłem ''Rozmiar penisa ma znikome znaczenie dla jakości życia seksualnego i satysfakcji partnerki, która zazwyczaj zależy od gry wstępnej i stymulacji łechtaczki, a nie głębokiej penetracji. Kluczowe dla przyjemności są obwód, a nie długość, oraz dopasowanie anatomiczne. Większość kobiet uważa, że rozmiar ma drugorzędne znaczenie, a kompleksy męskie są większym problemem'' Gdyby nie kafe pomyślałbym, że Malowany kolega pisze prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: To spoko. Tak czeba W tym przypadku tak. Dawno już to trzeba było zrobić, ale huy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dałbym. Jeszcze nie odkręcana. Z gwinta po kimś nie pije bo się brzydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: - Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk! - A teraz się to już niestety nie udaje? - Ano nie, kolana po drodze wysiadają Pewnie reumatoidalne zapalenie stawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: W tym przypadku tak. Dawno już to trzeba było zrobić, ale huy. Nigdy o czasie odpowiednim się nie ma mądrości i na tym to polega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Z gwinta po kimś nie pije bo się brzydze Nie myślałem tak o tym, ale faktycznie blee. A po kimś z rodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie myślałem tak o tym, ale faktycznie blee. A po kimś z rodziny? Nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 2 minuty temu, Kolargol napisał: Nigdy o czasie odpowiednim się nie ma mądrości i na tym to polega A szkoda, bo mniej życia straconego i zszarganej psychiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A szkoda, bo mniej życia straconego i zszarganej psychiki. Jest jak jest. Życia to szkoda na takie przemyślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 7 minut temu, Spaghetti... napisał: To, że mój sarkazm ma drugie imię i tyle na temat. Myślisz, że ja dziś się urodziłem. Malowany piszę prawdę bo to jego kafe i on chciał sie tutaj otworzyć przed innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Jest jak jest. Życia to szkoda na takie przemyślenia Gdzieś tam to jednak przewija się w głowie, ale nie skupiam się na tym , bo tak jak piszesz szkoda czasu na to i nie ma to już sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Gdzieś tam to jednak przewija się w głowie, ale nie skupiam się na tym , bo tak jak piszesz szkoda czasu na to i nie ma to już sensu. No dokładnie. Ide se stąd bo mi się nie chce czytac tego pjerdolenia o szopenie. Do 13 w spiulkolocie to ciekawsze zajecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 322 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Gdzieś tam to jednak przewija się w głowie, ale nie skupiam się na tym , bo tak jak piszesz szkoda czasu na to i nie ma to już sensu. warto przemyśleć, nie warto się zadręczać 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 14 Kwiecień 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Malowany piszę prawdę bo to jego kafe i on chciał sie tutaj otworzyć przed innymi Wiadomka, jego kafe, jego harem, więc prawda nabiera wtedy zupełnie innego znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 1 minutę temu, Kolargol napisał: No dokładnie. Ide se stąd bo mi się nie chce czytac tego pjerdolenia o szopenie. Do 13 w spiulkolocie to ciekawsze zajecie Niech ci kołdra ciepłą będzie. Ave wór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 14 Kwiecień Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Niech ci kołdra ciepłą będzie. Ave wór. Ave bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 14 Kwiecień 10 minut temu, Kolargol napisał: Ave bajojajo Na lepszy sen https://zapodaj.net/plik-yqYcjFtgvI 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: warto przemyśleć, nie warto się zadręczać I najlepiej pobiegać lub pograć w piłkę wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 14 Kwiecień 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiadomka, jego kafe, jego harem, więc prawda nabiera wtedy zupełnie innego znaczenia Bo jego a rozmiar ma znaczenie jak wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 14 Kwiecień 5 minut temu, Onaaaa napisał: Bo jego a rozmiar ma znaczenie jak wszystko Jasne Magi Owszem, ale nie w tym przypadku, więc mi na siłę do pieca nie dowalaj Bo mam twarde argumenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach