VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Ja już nowych nie mam bo wszystkie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, Kolargol napisał: Ja już nowych nie mam bo wszystkie znam Lepiej mieć mniej a porządne i używać all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Lepiej mieć mniej a porządne i używać all A owszem bo więcej gratów nie pomoże tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Tylko jest haczyk trzeba być mentalnie przygotowanym mieć zaliczone retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Kolargol napisał: A owszem bo więcej gratów nie pomoże tam Kolekcja jest fajna ale robi się sřake w głowie od nadmiaru wyboru i w końcu nie używa nic jednak ludzie robiom dobrze tel konsola pc hanheld ja bym to delikatnie rozszerzyl i podbil do premium huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Ty bd miał ciężko z takim przywiązaniem do tego złomu i się będziesz kręcił jak guwno w odpływie wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Najgorzej jak się ma braki z przeszłości ja chciałem mieć dostęp do wszystkiego nawet ze sracza w sumie a tu chodzi o to żeby usiąść tam gdzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień No i właśnie dlatego kupujesz ale z drugiej strony jak se umiesz mieć to można se kupować. Gorzej jak nie kumasz bazy i zyjesz złomem to wtedy będzie lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 3 minuty temu, Kolargol napisał: Ty bd miał ciężko z takim przywiązaniem do tego złomu i się będziesz kręcił jak guwno w odpływie wiecznie No bo trzeba wyjść z mentalu kiedyś myślałem że 1 konsola to moja bieda teraz widzę że to wybór huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: No bo trzeba wyjść z mentalu kiedyś myślałem że 1 konsola to moja bieda teraz widzę że to wybór huh Widzę że tam procesy myślowe zachodzom to dobry znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 2 minuty temu, Kolargol napisał: No i właśnie dlatego kupujesz ale z drugiej strony jak se umiesz mieć to można se kupować. Gorzej jak nie kumasz bazy i zyjesz złomem to wtedy będzie lipa Ja myślę że to jest pulapka co wszyscy przechodzą nie mieli lego w dzieciństwie teraz kupujom boxy Ja miałem zawsze tylko PlayStation praktycznie mimo ze 4 firm na rynku jednocześnie walczacych o gracza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Albo jak tutaj nie mieli rower i teraz rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ja myślę że to jest pulapka co wszyscy przechodzą nie mieli lego w dzieciństwie teraz kupujom boxy Ja miałem zawsze tylko PlayStation praktycznie mimo ze 4 firm na rynku jednocześnie walczacych o gracza Wszystko se można mieć ale jak się przywiążesz do złomu to będziesz tu tkwił w tej sråce forewer jak kołem w dupje. Tu się rozchodzi szkopuł rozumjess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 2 minuty temu, Kolargol napisał: Widzę że tam procesy myślowe zachodzom to dobry znak. Strasznie ciężko będzie się rozstac z kolekcjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Strasznie ciężko będzie się rozstac z kolekcjami Do grobu i tak nie zabierzesz niczego i nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Kolargol napisał: Do grobu i tak nie zabierzesz niczego i nikogo To dobra myśl szkoda że nie można wszystko sprzedać za dobrom kase na pstryk palca i zacząć mądrze od nowa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Szybko = strata huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Mi by się nie chciało sprzedawać. Wole w śmietnik wyebac szmaty. Albo oddać. Ludzie są chorzy za 5 zł sprzedajesz a ona pyta czy za 3 sprzedasz haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień 10 minut temu, Kolargol napisał: Mi by się nie chciało sprzedawać. Wole w śmietnik wyebac szmaty. Albo oddać. Ludzie są chorzy za 5 zł sprzedajesz a ona pyta czy za 3 sprzedasz haha No przecież nie wyrzuce z 60tys rtv na śmietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień To mi zasponsoruje wszystkie rzeczy tylko ile to logistyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Oj tam a jak byś się śmieciarze ucieszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 43 Napisano 15 Kwiecień Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: To mi zasponsoruje wszystkie rzeczy tylko ile to logistyki A co to w sumie za logistyka. Zdjecie opis i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 15 Kwiecień Argen jest dobry z te swoje starcoie w małej ilości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach