Minnie Moskowitz 192 Napisano czwartek o 21:12 (edytowany) Przebudzenie. Edytowano czwartek o 21:12 przez Minnie Moskowitz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano piątek o 07:21 Dawno się przebudziłam Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 192 Napisano piątek o 07:50 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dawno się przebudziłam Dzień dobry Dzień dobry. A ja czekam od półtorej godziny na doktora, miała być wizyta na 8:30 ale realia są, jakie są… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano piątek o 08:14 24 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dzień dobry. A ja czekam od półtorej godziny na doktora, miała być wizyta na 8:30 ale realia są, jakie są… Nadal czekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 192 Napisano piątek o 10:05 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Nadal czekasz? Przez drobne nieporozumienie z personelem czekaliśmy (ja i parę innych pacjentów) nie tu, gdzie trzeba, i bo badaniach czekam od razu na zabieg z miejscowym znieczuleniem… mam nadzieję, że do popołudnia już stąd pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano piątek o 11:20 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Przez drobne nieporozumienie z personelem czekaliśmy (ja i parę innych pacjentów) nie tu, gdzie trzeba, i bo badaniach czekam od razu na zabieg z miejscowym znieczuleniem… mam nadzieję, że do popołudnia już stąd pójdę. Ale już załatwiłaś wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 192 Napisano piątek o 12:32 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Ale już załatwiłaś wszystko? Dopiero po… długi dzień. I w brzuchu burczy, bo od 17 nic nie jadłam. 🦴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano piątek o 12:35 (edytowany) To się odżyw ale nie za bardzo co musisz pamiętać że gruba jesteś więc przypominam i mam nadzieję że nigdy nie schudniesz gruba świnio bo cię nienawidze huh Reklama mi wyskoczyła wszystko dla pieska i kość Edytowano piątek o 12:37 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano piątek o 12:36 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dopiero po… długi dzień. I w brzuchu burczy, bo od 17 nic nie jadłam. 🦴 Czemu się głodzisz? Idę na pazury. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 192 Napisano piątek o 12:42 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu się głodzisz? Idę na pazury. Miłego dnia Bo nie kazali jeść. Ooo pochwal się potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach