giorno_giovanna 14 Napisano 18 Kwiecień (edytowany) @wakanka1` @wasp czy ja wam się podlizuje? tak żenującego spektaklu jak tam nie widziałem xD Edytowano 18 Kwiecień przez giorno_giovanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 510 Napisano 18 Kwiecień Owszem, konsekwentnie i bezowocnie podlizujesz się moderatorom, którzy ewidentnie nie cierpią tego miejsca, moderują tu od niechcenia, a twoje kłanianie się w lansadach traktują protekcjonalnie, czego dowodem jest metodyczne banowanie twoich kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 18 Kwiecień 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Owszem, konsekwentnie i bezowocnie podlizujesz się moderatorom, którzy ewidentnie nie cierpią tego miejsca, moderują tu od niechcenia, a twoje kłanianie się w lansadach traktują protekcjonalnie, czego dowodem jest metodyczne banowanie twoich kont. I dlatego to ja chciałem być moderatorem na kafe, normalna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 18 Kwiecień Swoją drogą, rcban za każdym razerm śmieszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 18 Kwiecień A kto tam niby się podlizuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 18 Kwiecień 36 minut temu, Еlciаа napisał: A kto tam niby się podlizuje. Moim zdaniem było lepiej na kafe, kiedy cię nie było. Jak do ...y blać nędzy można z twoją aparycją łapać na dzieci? Kladiua na pewno nie chcesz dzieciaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach