TnT 5 Napisano 18 Kwiecień (edytowany) 6 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A 4 i 5 to my wycinki skrajności, bo 4 i 5 w zbiorze od 1 do 3. Są też 0 i -0 ale tych zamykają w ośrodkach milczącej kontemplacji Edytowano 18 Kwiecień przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano 18 Kwiecień A ten ośrodek nazywa się Choroszcz. Ja jestem poza skala a moje pieści wala po łbie stala i idz już na wódkę czy coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 18 Kwiecień (edytowany) 9 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A ten ośrodek nazywa się Choroszcz. Ja jestem poza skala a moje pieści wala po łbie stala i idz już na wódkę czy coś tam strasznie okrutne co piszesz ... wszakże dowodzi założonej skali. Tym samym kulturalnym mną wyniknę w teleport. Wprost do innej Sali Edytowano 18 Kwiecień przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano 18 Kwiecień A najlepsze do sali salowej lizać lizaka. Papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach