WywalonɛJaja 14 Napisano 4 godziny temu Wyraźnie pojasnione nie rozumie pytania bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Ale 1(co) 2(co) nie prowokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, TnT napisał: nie prowokuj Coco bambo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 14 Napisano 4 godziny temu Twarda pieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 25 minut temu, WywalonɛJaja napisał: Twarda pieść są pewne etapy w życiu każdego człowieka, które można tak obrazować ale, bo w tak zdefiniowanym świecie zawsze "ale" występuje, nie u każdego wystarczająco odpowiednio wyraziście wybrzmiewają (przyczyny są, a i owszem różne). Otóż pierwszy jest pięścią miękką, drugi pięścią twardą, trzeci pięścią palec (sic..!.) Pierwsza pięść poznaje, druga dyktuje a trzecia prostuje się i milczy. Pierwsza to młodość, druga dorosłość a trzecia dojrzałość Edytowano 4 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 14 Napisano 4 godziny temu A 4 i 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A 4 i 5 to my wycinki skrajności, bo 4 i 5 w zbiorze od 1 do 3. Są też 0 i -0 ale tych zamykają w ośrodkach milczącej kontemplacji Edytowano 3 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 14 Napisano 3 godziny temu A ten ośrodek nazywa się Choroszcz. Ja jestem poza skala a moje pieści wala po łbie stala i idz już na wódkę czy coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A ten ośrodek nazywa się Choroszcz. Ja jestem poza skala a moje pieści wala po łbie stala i idz już na wódkę czy coś tam strasznie okrutne co piszesz ... wszakże dowodzi założonej skali. Tym samym kulturalnym mną wyniknę w teleport. Wprost do innej Sali Edytowano 3 godziny temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 14 Napisano 3 godziny temu A najlepsze do sali salowej lizać lizaka. Papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach