Onaaaa 1949 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Widocznie też spałem dziwnym przypadkiem. Tak bo to już byla 1 w nocy albo później a ty wcześniej padłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 201 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak bo to już byla 1 w nocy albo później a ty wcześniej padłeś Bo ja do roboty chodzę, a temten ma rentę na łeb i zero obowiązków . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Get Оut napisał: Bo ja do roboty chodzę, a temten ma rentę na łeb i zero obowiązków . Ja dziś ledwo zwlekłam sie z łóżka i muszę chodzić wcześniej spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja dziś ledwo zwlekłam sie z łóżka i muszę chodzić wcześniej spać zobaczymy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zobaczymy Przyjdzie Marcin i Mateusz to nigdy nic nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Przyjdzie Marcin i Mateusz to nigdy nic nie wiadomo i Sebastian pewnie też się zjawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i Sebastian pewnie też się zjawi No tak Sebek w krainie potwora spagetti 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak Sebek w krainie potwora spagetti Osz Ty smerfetko, dostaniesz po dupie za tego potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Osz Ty smerfetko, dostaniesz po dupie za tego potwora Sebastian lubi potwora spagetti pisal wiele razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Sebastian lubi potwora spagetti pisal wiele razy i lane kluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Sebastian lubi potwora spagetti pisal wiele razy Sebastian Libed, to smerf ważniak, też go lubię byle głupot nie gadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i lane kluski Albo jabłko sprane na kwaśno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Spaghetti... napisał: Sebastian Libed, to smerf ważniak, też go lubię byle głupot nie gadał Ważniak gada tylko ważne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ważniak gada tylko ważne rzeczy i mądre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i mądre Jakiego smerfa lubiłeś najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakiego smerfa lubiłeś najbardziej? już nie pamiętam ale pierwsze co mi przyszło do głowy to fajtłapa ale nie było takiego smerfa był oferma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ważniak gada tylko ważne rzeczy Wiemy jak jest smerfetko, czyli nie zawsze tak gada Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już nie pamiętam ale pierwsze co mi przyszło do głowy to fajtłapa ale nie było takiego smerfa był oferma Był ciamajda i znam kawał o nim nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiemy jak jest smerfetko, czyli nie zawsze tak gada Ja nie lubilam ważniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Był ciamajda i znam kawał o nim nawet a może i ciamajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja nie lubilam ważniaka Ja lubiłem, bo o mnie pozytywnie gadał, ale że o innych ciągle źle, to jestem na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a może i ciamajda Wiesz czemu smerfetka nie ma dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ja lubiłem, bo o mnie pozytywnie gadał, ale że o innych ciągle źle, to jestem na nie A jakiego najbardziej lubisz oprócz osiłka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jakiego najbardziej lubisz oprócz osiłka? Śpiocha, bo to oaza spokoju i woli się wyspać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Śpiocha, bo to oaza spokoju i woli się wyspać Też go lubię I jeszcze marzyciel był spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 339 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Wiesz czemu smerfetka nie ma dzieci? bo chodziła z ciamajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Też go lubię I jeszcze marzyciel był spoko. No spoko jest, a marzyciel też, ale za bardzo buja w obłokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo chodziła z ciamajdą No właśnie trafiłeś Bo śpi z ciamajdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1949 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: No spoko jest, a marzyciel też, ale za bardzo buja w obłokach Każdy smerf za bardzo coś robi bo tak go wymyślili w tej bajce. A lubisz gargamela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy smerf za bardzo coś robi bo tak go wymyślili w tej bajce. A lubisz gargamela Tak, bo to tylko bajka, ale z życia wzięta Gargamela akurat nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach