Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

4 godziny temu, Bodnarajca napisał:

Frytki tłuszcz są okey ale od czasu do czasu.. Makaron jedzą zawodnicy Sumo dla uzyskania masy.. 

Ryż i kasza  jest ok 

Ziemniaki skrobia tylko Polacy mają na tym punkcie żywienie, inne kraje prawie tego nie spożywają

Polska jest w czołówce uprawy ziemniaka w Europie ale juz nie jemy tak dużo jak choćby Białoruś. 

Ryż i kasza jakoś srednio mi smakuje i wolę ziemniaki. 

2 godziny temu, Get Оut napisał:

Nie te czasy , bo teraz każdy ma łazienkę w domu dlatego że to nie są jakieś duże koszta. 😁

Są jeszcze tacy co nie mają albo mają na zewnątrz wychodek i to jest przerażające 😄

36 minut temu, Spaghetti... napisał:

To świeżak Magi 😅:classic_cool:

Swieżak marchewka Marysia 😆

11 godzin temu, Get Оut napisał:

Statystycznie blisko dziesięć milionów pali już tylko tradycyjne papierosy. Dzieciaków dużo pali i nie wiem czy już tradycyjne są mniej szkodliwie niż E. Za moich czasów nie było takiego zepsucia, bo wielu rzuciło jeszcze w szkole palenie i alkohol. 😁

Raczej wszystkie szkodliwe tylko te epapierosy maja różne smaki i pachną więc nic tylko palić 😄

2 godziny temu, Bodnarajca napisał:

Lepiej  Rosjanom pisać i mówić Polacy mieszkają bardzo biednie. 

Znając historie zaraz by przyjechali grabić

Piotrek to nie lata 90-te i oni mają dostęp do mediów więc wiedzą jak wyglądają realia ich sąsiadów i że nie ma biedy. 😁

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Raczej wszystkie szkodliwe tylko te epapierosy maja różne smaki i pachną więc nic tylko palić 😄

Wiem że od czegoś trzeba będzie porzucić ciało, ale do palenia nie wrócę nawet gdyby mi płacono grubą flotę. 😁

Są jeszcze tacy co nie mają albo mają na zewnątrz wychodek i to jest przerażające 😄

A to białe kruki jakieś muszą być i masochiści gdyby przyszło w zimę ogarnąć te sprawy. 😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

A to białe kruki jakieś muszą być i masochiści gdyby przyszło w zimę ogarnąć te sprawy. 😁

Nawet w programie nasz nowy dom czasem mają na zewnątrz. Łazienka jest najważniejsze pomieszczenie w domu 🙂

Polska jest w czołówce uprawy ziemniaka w Europie ale juz nie jemy tak dużo jak choćby Białoruś. 

Ryż i kasza jakoś srednio mi smakuje i wolę ziemniaki. 

Ugotowany kalafior albo seler może zastąpić ziemniaki. Wiadomo zblendować z masłem albo z mlekiem. Purée z batatów jeszcze można zrobić. 😁

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Nawet w programie nasz nowy dom czasem mają na zewnątrz. Łazienka jest najważniejsze pomieszczenie w domu 🙂

Oglądam to czasami i ja nie wiem czy to nie jest ustawione szoł i oni tanim kosztem lecą w tak krótkim czasie. Przerabiałem remonty u siebie , to poważniej wygląda i drożej oraz dłużej. Trafi się ktoś bez toalety , ale to jest znikome mi się wydaje .😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Oglądam to czasami i ja nie wiem czy to nie jest ustawione szoł i oni tanim kosztem lecą w tak krótkim czasie. Przerabiałem remonty u siebie , to poważniej wygląda i drożej oraz dłużej. Trafi się ktoś bez toalety , ale to jest znikome mi się wydaje .😁

Znam osobie jednej co robili remont i to nie jest ustawka. Jasne kosztem najniższym to robią i jak najszybszej ale to tyle trwa. 

Kiepscy mają na korytarzu i znam jeszcze takie bloki i to dopiero jest śmieszne 😄

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Znam osobie jednej co robili remont i to nie jest ustawka. Jasne kosztem najniższym to robią i jak najszybszej ale to tyle trwa. 

Kiepscy mają na korytarzu i znam jeszcze takie bloki i to dopiero jest śmieszne 😄

I to mieszkanie rzeczywiście jest funkcjonalne i nic się nie sypie po tym ich remoncie 🤔 To są też małe lokale i jeżeli ekipa liczebna to można uwierzyć w skuteczność.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

I to mieszkanie rzeczywiście jest funkcjonalne i nic się nie sypie po tym ich remoncie 🤔 To są też małe lokale i jeżeli ekipa liczebna to można uwierzyć w skuteczność.

Minęło niecałe 4 lata więc jak narazie nic sie nie dzieje. Napewno lepiej jak ci wyremontują za darmo niż jak tego nie zrobią. Oni patrzą na dom i dużych nie biorą. Raz tylko jakiś dom dziecka remontowali ale wtedy to był odcinek specjalny i mogli dłużej to robić.

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Minęło niecałe 4 lata więc jak narazie nic sie nie dzieje. Napewno lepiej jak ci wyremontują za darmo niż jak tego nie zrobią. Oni patrzą na dom i dużych nie biorą. Raz tylko jakiś dom dziecka remontowali ale wtedy to był odcinek specjalny i mogli dłużej to robić.

No właśnie małe domy biorą i na pewno takie w których szkielet domu jest zdrowy żeby to nie runęło później. 

12 minut temu, Get Оut napisał:

No właśnie małe domy biorą i na pewno takie w których szkielet domu jest zdrowy żeby to nie runęło później. 

Oni nie będą wymieniać belek czy burzyć domu. Ma być zrobione szybo i w ich budżecie. 

I nie wiem czy tam jest jakaś gwarancja na ten dom pi wybudowaniu bo w końcu zrobili za darmo 🤔

25 minut temu, Onaaaa napisał:

Oni nie będą wymieniać belek czy burzyć domu. Ma być zrobione szybo i w ich budżecie. 

I nie wiem czy tam jest jakaś gwarancja na ten dom pi wybudowaniu bo w końcu zrobili za darmo 🤔

Się wtrące sorry, ale za darmo to kloc wiążą Magi, więc nie daj się zrobić w bambuko :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się