Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

11 godzin temu, Spaghetti... napisał:

Nie jestem kuźwa żadnym amatorem tylko poważnym kryminalistą dlatego tu siedzę 😅:classic_cool:

Amator będący kryminalistą 🤔😄

17 minut temu, Onaaaa napisał:

Jakoś mało kto pali przynajmniej ja mam takich znajomych to nie wiem jaka moda 😄 juz wiecej te epapierosy.

Statystycznie blisko dziesięć milionów pali już tylko tradycyjne papierosy. Dzieciaków dużo pali i nie wiem czy już tradycyjne są mniej szkodliwie niż E. Za moich czasów nie było takiego zepsucia, bo wielu rzuciło jeszcze w szkole palenie i alkohol. 😁

17 minut temu, Get Оut napisał:

Statystycznie blisko dziesięć milionów pali już tylko tradycyjne papierosy. Dzieciaków dużo pali i nie wiem czy już tradycyjne są mniej szkodliwie niż E. Za moich czasów nie było takiego zepsucia, bo wielu rzuciło jeszcze w szkole palenie i alkohol. 😁

Za moich czasów brzmi bardzo odlegle... wyobraźnia mówi, że obok ciebież żyły dinozaury? Ano racja. Kiedyś to było zepsucie bo piwko i papierosek i w związku z tym człowiek wiedział od czego ma kaca i syndrom odstawienny. A teraz? Nie wiadomo kto od czego jest uzależniony, prawda? Czy delirka aby czasem nie od odciętej sieci na kwadrans? 

Jest okej na chwilę obecną. Wciągnął mnie Berlin i Dama z gronostajem, więc pozdrawiam przy niedzieli i ślę uśmiechy. ;]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się