Еlciаа 883 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, pyszny2 napisał: Chce do lekarza zeby miec legitnego tescia z apteki bo boje sie ze elcia mi sprzeda gips z telegrama. Chociaz nawet gips lepszy niz nic przynajmniej placebo zadziala Ale ty jesteś zjêbany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 16 Napisano 4 godziny temu Ja wróciłem do mojego starego klanu w Runescape, przyjęli mnie spowrotem xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 883 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Owsicki napisał: Ale miałeś racje, do mnie ostatnio się czepiała, że jestem wkuurwiający i co chwile zaczepki, ale ją ignorowałem, a dzisiaj musiałem to z siebie wyrzucić, to już miły i fajny adminek przyleciał mi bana wlepić hihi xD. A taki fajny był i rozgość się, a tera warny wlepia znowu :D. A bidet, co mnie jedzie od schizoli z innymi to bezkarni. Fajny jest admin, poza tym uciszył cię tylko do 25.04. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Fajny jest admin, poza tym uciszył cię tylko do 25.04. xd Ja wiem, ale przerwa od nerwicy mi dobrze zrobi, ale myślę, że może odejdę na dłużej, bo coś mi się przez tą morvenę nie chce tam pisać. Tirowiec i ten Fiju akurat mają rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja 1 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, pyszny2 napisał: Ladna moze byc? Mi sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Ale ty jesteś zjêbany. Przecież prawde napisał. Możesz mu sprzedać bo dobrze wiesz jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1496 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Fajny jest admin, poza tym uciszył cię tylko do 25.04. xd Skąd ty to wszystko wiesz, kto kogo, z kim i gdzie? Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Skąd ty to wszystko wiesz, kto kogo, z kim i gdzie? Jprd Bo widac pod moim postem za co dostalem ostrzezenie i do kiedy, ze do 25.04, bo nazwalem Morvena gruba karlica to juz warn polecial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1496 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Bo widac pod moim postem za co dostalem ostrzezenie i do kiedy, ze do 25.04, bo nazwalem Morvena gruba karlica to juz warn polecial. Tutaj każdy byłby uśpiony za to co robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tutaj każdy byłby uśpiony za to co robi no tak, tam pisala jedna userka dalili, ze tutaj by nie wytrzymala, a ten admin, ze tu kiedys byl, ale po to tym co tu zobaczyl juz nie wroci. sorry za brak polskich znakow, ale pisze z laptopa i nie mam tu polskich znakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach