Owsicki 21 Napisano 8 godzin temu Poproś wujka leżaka, to może rzuci na implanty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 497 Napisano 8 godzin temu Tylko jeden ząb? Myślałem że masz większość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, +RC+ napisał: Tylko jeden ząb? Myślałem że masz większość Wyleciały Edytowano 8 godzin temu przez Dlaczego Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 497 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dlaczego Ja napisał: Wyleciały Nie wierzę. Pewnie się walnąłeś i "nie" zjadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 15 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Dlaczego Ja napisał: Tak oszczędzałeś dusigroszu że wypadły ci prawie wszystkie zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 7 godzin temu Szarpane czy same wyleciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 21 Napisano 7 godzin temu No nie Przemek, wkręcasz nas nie mogły ci prawie wszystkie wylecieć. Za młody jeszcze jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: No nie Przemek, wkręcasz nas nie mogły ci prawie wszystkie wylecieć. Za młody jeszcze jesteś Oczywiście że trolluje uszaty przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach