Dlaczego Ja 3 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 21 Napisano 16 godzin temu Poproś wujka leżaka, to może rzuci na implanty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 497 Napisano 16 godzin temu Tylko jeden ząb? Myślałem że masz większość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja 3 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, +RC+ napisał: Tylko jeden ząb? Myślałem że masz większość Wyleciały Edytowano 16 godzin temu przez Dlaczego Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 497 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Dlaczego Ja napisał: Wyleciały Nie wierzę. Pewnie się walnąłeś i "nie" zjadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 15 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Dlaczego Ja napisał: Tak oszczędzałeś dusigroszu że wypadły ci prawie wszystkie zęby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 15 godzin temu Szarpane czy same wyleciały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 21 Napisano 15 godzin temu No nie Przemek, wkręcasz nas nie mogły ci prawie wszystkie wylecieć. Za młody jeszcze jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Remaster 15 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pan troglodytes napisał: No nie Przemek, wkręcasz nas nie mogły ci prawie wszystkie wylecieć. Za młody jeszcze jesteś Oczywiście że trolluje uszaty przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach