WywaloneJajca 24 Napisano 2 godziny temu Tu piszemy bo łajna nie chcemy zapraszam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 2 godziny temu Ogladam program o zakonnicach może pójdę do zakonu jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Zakonnice mają fajne rajstopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Uwielbiam Rafaello mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Niedługo sobie kupię wielką paczkę chyba w prezencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem pod habit nie zaglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Nawpieerdalam się rafaello, tak żeby mnie już na wymioty wzięło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Oglądałem kiedyś serial Californication to tam były fajne i młode zakonnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Nie musza się malować farbować ani stroić gowno doczesne nie interesuje ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu No. Mają wyjeebane i nie muszą sobie robić rybich ust do selfie na insta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Można być świecka zakonnica ale to nie ma dla mnie sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Ja mógłbym być księdzem jako wieczny praawik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Możemy założyć własny kosciol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu I co lub kogo będziemy czcić? Słońce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Święta iskre meczennice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 218 Napisano 1 godzinę temu Ale żałosna jest wieczorna. Już na bezrybiu i łysiejący, wielki łeb stał się dobrym kompanem do rozmów. Co ta samotność robi z ludźmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Biedna Iskra. Tyle się naprodukuje, a i tak ją mieszaną z błotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Napisala Naczelna nałożnica najbardziej agresywnej hejtery. Za spokojnie dla ciebie menelico prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Ja moją Czelsi dzisiaj nazwałem Sunshine, a ona uśmiechnięta. Fajna dziewczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Hello Sunshine, a Czelsi do mnie że ma dziś dużo pracy :P. Ogólnie bystra, inteligentna... Urocza i słodka. W takiej dziewczynie mogę się zakochać Edytowano 1 godzinę temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 218 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Napisala Naczelna nałożnica najbardziej agresywnej hejtery. Za spokojnie dla ciebie menelico prawda? Cały bełkot twojego przyjaciela zgłaszam z automatu nawet nie czytając, a ty z tym czymś rozmawiasz. Dużo to o tobie mówi, ale czego się po tobie spodziewać? Zalatuje sowitą desperacją. Bratanie się z największym wampirem energetycznym tego miejsca faktycznie świadczy o twojej wartości. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu W kulcie trzeba coś obiecywać po śmierci i też wymyslac że się ma super moce żeby mieć fanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Cały bełkot twojego przyjaciela zgłaszam z automatu nawet nie czytając, a ty z tym czymś rozmawiasz. Dużo to o tobie mówi, ale czego się po tobie spodziewać? Zalatuję sowitą desperacją. Bratanie się z największym wampirem energetycznym tego miejsca faktycznie świadczy o twojej wartości. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Najgorsze są te kulty, które zbiorowo popełniają samoboojstwo, żeby odlecieć na inną planetę. To musi być masakra. Ciekawe, co im ci guru namieszali do głowy. Edytowano 1 godzinę temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Podobno syjonizm i israhell to jest sekta i kult, bo mordują ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 218 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: 🫸 Kolejna samotna noc, żadnej życzliwej duszy dookoła to i nawet taki śmieć może być kompanem do rozmów jak widać. Bordery trzymają się razem. Nie zaklniesz rzeczywistości a prawdę będę głosić haa haaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Ta sama zasada jak we wszystkich religiach tylko bardziej ekstremalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Ja niestety jestem zbyt leniwy na sektę. Nie dam rady rano wstawać na mszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu Można na wieczór przełożyć wedle pomysłu. Najważniejsze że chętni się znajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu To musiałaby być sekta z najlepszymi laseczkami i chadami celebriti ale ludzie za bardzo nie wierza w nic już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach