Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu W kościele mormonów byly fajne siostry misjonarki. Myślalem, że któraś z nich zostanie moją żoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu To nie hotel paradajs tylko zakon a nie dom uciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu No u mormonów msza w niedziele o 10, a dla mnie to zbyt wiele, tak co tydzień. Wczoraj dopiero o 15:30 wylazlem z wyra Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Haha masakra scjentolodzy tom kruz sekta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: To nie hotel paradajs tylko zakon a nie dom uciech No zdecydowanie nie hotel paradajs, bo to rezerwuar darmowej siły roboczej dla wierchuszki Kościoła Katolickiego w PL. A jak się darmowy robotnik zużyje, to jako starowinka trafia do celi 2 x 3 m, modli się i czeka na śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu A co to hotel paradajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: A co to hotel paradajs Nadzy czady i laseczki czyli wszystko co odciąga od Boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 29 Napisano 1 godzinę temu Aha. Ja nie lubie tego oglądać, bo mam potem depresje, że oni mają seeksy, a ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach