VenusHorizon4 35 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tak https://www.tiktok.com/@maggieend/video/7631377971697290509 Edytowano 3 godziny temu przez VenusHorizon4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 25 Napisano 3 godziny temu Gardzisz plebsem nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 3 godziny temu Co robisz w maju Będę myl telewizory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 25 Napisano 3 godziny temu Będę oglądać telewizor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Będę oglądać telewizor Ale to real umyć 45 matryc na blysk może przy mojej energii rzeczywistości zająć miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 25 Napisano 2 godziny temu To nerwica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 2 godziny temu Ja mam znacznie mniej bo tak z 7 tabletów 8 monitorów 2 tv i oko rzutnika a żeby to zrobić git to gdzieś tak na tydzień bym se rozlozyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: To nerwica Nie to zacieki i kurz dym szlugow naturalnie co jakiś czas trzeba szajs wypolerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 2 godziny temu A tablety to wgl syzyfowa praca bo użyjesz i zaraz brydne ale jest różnica brudne od tygodnia czy miesiąca a od trzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 7 Napisano 2 godziny temu ja mam za maly dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mObywatel 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Nie to zacieki i kurz dym szlugow naturalnie co jakiś czas trzeba szajs wypolerowac U ciebie jeszcze kupy dochodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mObywatel 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ja mam za maly dom Gej a mieszkasz o tej swojej matki z dzieckiem co z nią jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ja mam za maly dom A nie pieniędzy bo tv można mieć w wielu miejscach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mObywatel napisał: Gej a mieszkasz o tej swojej matki z dzieckiem co z nią jesteś nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 25 Napisano 2 godziny temu Zaakceptował dziecko za dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach