karmazynowy przyplyw 156 Napisano 3 godziny temu Idę po kolejną dwusetke i bucha huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Pijak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 3 godziny temu Znowu jęcząłeś przez telefon? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu jęcząłeś przez telefon? A Iskra zaklaskała cycami po pas. 🪭 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A Iskra zaklaskała cycami po pas. 🪭 I zrobiła kazanie o Jezusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Takie to masz ty chyba ty. Od tego lenistwa to cycki ci urosły już po pas, grubasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cukierman napisał: Takie to masz ty Ja mam nieduże i w formie, a nie zwisłe bambaryły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu jęcząłeś przez telefon? Teraz Lex jęczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cukierman napisał: Iskra też takie ma. Śliczne i kształtne. Byś z Salową się zachlastała z zazdrości jakbyście zobaczyły Nie wydaję mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Szczerbaty znowu mitomani Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Nie no poważnie naprawdę ładne ma a przynajmniej 5 lat temu miała. ty teraz też pewnie masz fajne xD. Urosły ci od walenia konia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Wątpię Umyj doope, smrodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cukierman napisał: Nie no poważnie naprawdę ładne ma a przynajmniej 5 lat temu miała. Nie gadajmy o niej, bo mi się rzygać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Jak chcesz, ja tam nadal Ją bardzo lubię. Bo jest szczerbata jak ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cukierman napisał: Jak chcesz, ja tam nadal Ją bardzo lubię. Ale ona woli Rym Cyma i każdego prócz ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Cukierman napisał: Jak chcesz, ja tam nadal Ją bardzo lubię. No u mnie już skreślona. Może iść dalej stękać lexowi, bo długo prosił i czuła presję Edytowano 2 godziny temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cukierman napisał: Ty też będziesz jak cię w końcu złapie i ci wpierrdole za to obrażanie moich Przyjaciółek przyjaciółki, ktore się do ciebie nie przyznają, potworze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: Ty też wolisz RymCyma i co z tego jak on cię nie chce Napisała ostatnio wprost, że wysłanie tobie cycków to była pomyłka i żałuje. Więc widzisz, że każda kogoś woli prócz ciebie. I myślę, że Nimfa też ma cię dosyć, bo ja hejtowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu Kupiłem pół litra, żeby trzy razy nie chodzić, ale zapomniałem chrupek:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Rym 4 minuty temu, Cukierman napisał: Ty też będziesz jak cię w końcu złapie i ci wpierrdole za to obrażanie moich Przyjaciółek Uklękniesz i włoże ci do buzi, jak moon'owi xD Edytowano 2 godziny temu przez Owsicky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Współczuję tego pijaństwa, malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kupiłem pół litra, żeby trzy razy nie chodzić, ale zapomniałem chrupek:/ Menel. I wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu Jak człowiek trzy dni nie śpi, to traci rachubę czasu i myślałem, że dziś sobota i będą duże kolejki w sklepach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Menel. I wszystko jasne. No dziś tak:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu A czemu pijesz, masz doła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Ja w środę myślałem, że jest sobota XDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 156 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Owsicky napisał: A czemu pijesz, masz doła? Hui w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Hui w to I będziesz pil do monitora i pisal na kafe, najeebany? Po połowce coś czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cukierman napisał: DO ciebie dużo mu brakuje Do ciebie też xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach