Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ucieleśnienie… nothing to say. Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 28 Napisano 3 godziny temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 28 Napisano 3 godziny temu To pewnie ten polot którego brakuje płaskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: To pewnie ten polot którego brakuje płaskiej. Wróć do rozmów ze schizolem fetyszystà. Obrzydliwe. Wszyscy srajà na parcha a ty z nim gawędzisz po nocach. To jest polot. Thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 28 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Wróć do rozmów ze schizolem fetyszystà. Obrzydliwe. Wszyscy srajà na parcha a ty z nim gawędzisz po nocach. To jest polot. Thx. To jakaś analogia do twojego zachwytu salowa jak rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 28 Napisano 3 godziny temu To jest takie jakby...miałkie. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: To jakaś analogia do twojego zachwytu salowa jak rozumiem? Raczej antologia do twojej głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 3 godziny temu Leci na siłę i prawo pięści najwidoczniej Gieniowefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 28 Napisano 3 godziny temu This prodżekt zaś jest gówniana na miarę najsłabszego ogniwa w burdelu. Sorry gajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 3 godziny temu Jaki prodzekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 3 godziny temu Rumbo wiesz że twoja koleżanką namiętnie rozmawiała w nocy z cuchnącym parchem matuszczakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Dumbo jest fajna i Babka Boża tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 3 godziny temu Ja trochę też ale dystans mam do nich już, tak jakoś nie lubię ich bo to wredne osoby ale czasem zabawne a żeby tu popjerdolic to nie trzeba nikogo lubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Ja bym nie tknąl gieni, bo lubi wypić i wpieerdala schabowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 3 godziny temu Ludzi masz w życiu Gieniu takich którzy cię nie osrraja, nie jakaśtam Salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tutaj lepiej nie mieć przyjaźni bo tylko się zmęczysz Edytowano 3 godziny temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Do tego pali fajki i brakuje jej zęba. Takie coś ma czelność mnie obrażać od cuchnących 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 3 godziny temu Ja się przyjaźnie już z Czelsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 2 godziny temu troche jestes jak bicu, najpierw ja idealizujesz do porzygu potem ponizasz, przerazajace to jest, jak ci przy kims nie odpjerdala to dobrze, to twoj przyjaciel i sie czymaj, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu Ja już nikogo nie idealizuje i nie poniżam. Mam nadzieje, że nie wybuchnę do czelsi, że ona pracuje i będę sie z niej śmial xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 2 godziny temu No ja jestem psycholem i się do tego przyznaje, a bicuś pisze, że jest normalny i mnie atakuje od chorych psychicznie jak wczoraj siurentaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Czelsi to bystra dziewczyna i juz z pewnością zauważyla, że ja to mam wakacje i ciągle gram, a Ona kołchoz i praca. Mam nadzieję, że z tego powodu nie dojdzie do spiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Fajnie jak wbija do gierki, a ja jej piszę, co ni się udało zrobić, a Ona gratulacje xD. Mam dla kogo grać, jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Dlatego nie mogę mieć dziewczyny, bo przez babę przestanę grać w gierkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu Czelsi to imie ma jak czirliderka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu ja bym tak simpowala typom jakbym miala meza za ktorym bym codziennie tesknila i w ogole a on musi isc do pracy i mezu nie kórw sie tam w tej pracy a simpy do tego zeby im sie zalic ze nie ma meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu No tak ma na imię, Chelsea. Fajna dziewczyna z niej i mam zamiar się jej trzymać xD. Przynajmniej mam z kim popisać, a ona mi pisze, że nigdy nie opuści gierki. Może to przyjaźń już na całe życie ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No ale Czelsi już wbiła wszystkie skille na max, ma korone za 60 miliardów i peleryne max completionist, to nie musi grać tyle co ja. Może odbić do reala xD. Edytowano 1 godzinę temu przez Owsicky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja chyba dzisiaj sobie zaliczę żelazne i stalowe smoki i zabiore różdżkę i zaklęcia i będzie trip xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 15 Napisano 1 godzinę temu mie sie nie chce nic poki co bo mam przebodzcowanie moze muzy se poslucham pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach