WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ja umiem dobrze nauczyć z czego sobie uczeń życzy. wylewanie schodów betonowych na gruncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ma się ten dar. I rączkę do strzelania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko, ostatnio sporo przeszedłeś, także wyluzuj Masz rację. Jszcze mam problemy ze snem na swoje usprawiedliwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 901 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Weź, bo ludzie patrzą Żeby ludzie wiedzieli co tam było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja wybieram na kim chcę się uczyć. Dobra więc kucharka czy sprzątaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Masz rację. Jszcze mam problemy ze snem na swoje usprawiedliwienie. Takie życie. Nikt z nas nie jest idealny, ale niektórzy tego nie rozumieją Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja wybieram na kim chcę się uczyć. ty wybierasz czego chcesz się uczyć resztę organizuje nauczycielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobra więc kucharka czy sprzątaczka Mama pracowała na kuchni i były babki przed 40, ale ładnej i młodej sprzątaczki nie widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ty wybierasz czego chcesz się uczyć resztę organizuje nauczycielka To ja mam w dupie takie nauczanie. Ja wiem chyba lepiej jak mnie zainteresować i zachęcić do nauki. 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Żeby ludzie wiedzieli co tam było Och .....u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wylewanie schodów betonowych na gruncie? Chętnie bo użyjemy betoniarki jak w bobie budowniczym i będziemy razem betonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chętnie bo użyjemy betoniarki jak w bobie budowniczym i będziemy razem betonować. Kiedyś chciałaś go na sprzątacza, a teraz na budowlańca Magi ? Przecież to informatyk jest... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mama pracowała na kuchni i były babki przed 40, ale ładnej i młodej sprzątaczki nie widziałem. Czyli rozumiem wybierasz kucharkę więc ide dać ogłoszenie że ma lubić pracować bez ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli rozumiem wybierasz kucharkę więc ide dać ogłoszenie że ma lubić pracować bez ubrania. Może być w samym fartuchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kiedyś chciałaś go na sprzątacza, a teraz na budowlańca Magi ? Przecież to informatyk jest... Widocznie żadnej pracy sie nie boi Ja też po informatyce a umiem wiele innych rzeczy a informatyki nie za bardzo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli rozumiem wybierasz kucharkę więc ide dać ogłoszenie że ma lubić pracować bez ubrania. a lubisz włosy w jedzeniu? o trzeba dodać jeszcze jedno wymaganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Chętnie bo użyjemy betoniarki jak w bobie budowniczym i będziemy razem betonować. słońce, piasek, woda - zatrudnię do pracy przy betoniarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 3 godziny temu Magi to od maggi do zupy winiary? Brajanek już śpi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie żadnej pracy sie nie boi Ja też po informatyce a umiem wiele innych rzeczy a informatyki nie za bardzo to po co tam poszlas ? stracony czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie żadnej pracy sie nie boi Ja też po informatyce a umiem wiele innych rzeczy a informatyki nie za bardzo To dobrze o nim świadczy Ciekawe czy przerobił gospodarkę jak ja Nie bądż taka skromna, potafisz zaimponować i znasz się na tym architektko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu costam na pewno nadal umie, uojeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Może być w samym fartuchu. Dobra to będzie łatwiej Mati. Juz ci szukam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: słońce, piasek, woda - zatrudnię do pracy przy betoniarce Tu bez koszulki i będziesz opalony za chwilę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: to po co tam poszlas ? stracony czas Nie stracony. To najlepszy czas w moim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie stracony. To najlepszy czas w moim życiu To wtedy ci facet strzelił brajanka, a potem porzucił? Edytowano 3 godziny temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: To dobrze o nim świadczy Ciekawe czy przerobił gospodarkę jak ja Nie bądż taka skromna, potafisz zaimponować i znasz się na tym architektko Jasne że dobrze bo to fajny koleś jest Wszystko co sie nauczyłam to ktoś mnie tego nauczył albo ja sama. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie stracony. To najlepszy czas w moim życiu imprezowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu mam nadzieje ze nie bede nigdy mowil ze jakis tam czas w przeszlosci to moj najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: imprezowy ? ...ôpoznawczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu a co ty taki uprzedzony, ktos cie wynajał czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jasne że dobrze bo to fajny koleś jest Wszystko co sie nauczyłam to ktoś mnie tego nauczył albo ja sama. Skoro Ci odpowiada to spoko nic mi do tego Też mnie wiele osób uczyło, ale samemu trzeba przerobić praktykę znamy temat oboje. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach