karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: idealny kształt to kula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: idealny kształt to kula To musisz dążyć do takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu widze ze mnie obgadujecie dobrze wiedziec ze sa tu grubsi ode mnie ale psujecie mi image przez to knura no1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: myślałem że jesteś nieco młodsza ale już ta preferencja względem facetów po 80tce jest zaskakująca Prawie umierający najlepszy, można ocalić i nie ma siły uciec od ciebie huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovvski napisał: widze ze mnie obgadujecie dobrze wiedziec ze sa tu grubsi ode mnie ale psujecie mi image przez to knura no1 Ja nie obgadywalem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Prawie umierający najlepszy, można ocalić i nie ma siły uciec od ciebie huh i do tego religijna dziewczyna cały czas mówi o nowym testamencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: bycie knurem zobowiazuje taki tucznik tez nie jest wysoki z metr w klebie a wazy pol tony Może złożymy się na pepsi dla niego i smakołyki podtluczumy go ile sie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Jestem maciorom i mam wywalone jajca a wy szykanujecie grubasow bo jesteście hejterzy i takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może złożymy się na pepsi dla niego i smakołyki podtluczumy go ile sie da jestem za zrobcie na mnie zrzutke jak na chore dzieci pepsi+delicje to dobrze tuczy mozecie mi kupic jadlem przez rok albo dwa na sniadanie i udalo sie przytyc z 6kg albo wczasy all inclusive gdzies bedziecie slawni jak sie zbiorka uda a ja bede zadowolony nawet jak sie nie uda i malo zbierzecie to reszte doloze wysle wam fotki papierkow jak zjem albo plazy z wczasow Edytowano 3 godziny temu przez libedovvski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i do tego religijna dziewczyna cały czas mówi o nowym testamencie Gdzie tam religijna... Trzeba się pilnować bo szatanizmy wychodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: jestem za zrobcie na mnie zrzutke jak na chore dzieci pepsi+delicje to dobrze tuczy mozecie mi kupic jadlem przez rok albo dwa na sniadanie i udalo sie przytyc z 6kg albo wczasy all inclusive gdzies bedziecie slawni jak sie zbiorka uda a ja bede zadowolony nawet jak sie nie uda i malo zbierzecie to reszte doloze wysle wam fotki papierkow jak zjem albo plazy z wczasow Uważaj bo ci jakaś laska zrobi zdjęcia i wrzuci na wykop bo cie z knurzyskiem pomyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Jestem maciorom i mam wywalone jajca a wy szykanujecie grubasow bo jesteście hejterzy i takie są fakty pogodzenie sie w wlasna tusza jest latwiejsze niz odchudzanie wiec dobrze robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mogę ci Libed wszystko przekazywać, kto cię obgadywał, wszystkie njusy, aferki, ploteczki, screeny. Będę twoim prawym uchem. Edytowano 3 godziny temu przez karmazynowy przyplyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Uważaj bo ci jakaś laska zrobi zdjęcia i wrzuci na wykop bo cie z knurzyskiem pomyli jak bez glowy to niech wrzuca co mi to przeszkadza i tak mnie nikt nie pozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovvski napisał: pogodzenie sie w wlasna tusza jest latwiejsze niz odchudzanie wiec dobrze robisz Jestem cialopozytywna self love i chùj wam w dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mogę ci Libed wszystko przekazywać, kto cię odgadywał, wszystkie njusy, aferki, ploteczki, screeny. Będę twoim prawym uchem. a co sie z toba stalo jeszcze wczoraj mnie wyzywales ? to mow zagryze wszystkich wrogow co mi tylek obrabiali Edytowano 3 godziny temu przez libedovvski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mogę ci Libed wszystko przekazywać, kto cię odgadywał, wszystkie njusy, aferki, ploteczki, screeny. Będę twoim prawym uchem. Zdrajca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Jestem cialopozytywna self love i chùj wam w dùpy o lubie hejtowac te ruchy wymyslne przez grubasow modelki size plus to aberracja stworzona przez lobby grubych to cos jak stek z fasoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovvski napisał: a co sie z toba stalo jeszcze wczoraj mnie wyzywales ? to mow zagryze wszystkich rogow co mi tylek obrabiali Nie wyzywałem. Napisałem tylko zamknij mordę, jak pytałeś, czy były jakieś dramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mogę ci Libed wszystko przekazywać, kto cię odgadywał, wszystkie njusy, aferki, ploteczki, screeny. Będę twoim prawym uchem. Uważaj bo kucharkę odwołam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: a co sie z toba stalo jeszcze wczoraj mnie wyzywales ? to mow zagryze wszystkich wrogow co mi tylek obrabiali ja ci zawsze obrabiam tylek ale nie przegryziesz sie przez tyle smalcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu Katolik się inaczej zachowuje ja bym najchętniej czyniła dużo zła ale nie mogę i sobie tylko mogę pomarzyć o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zdrajca teraz się mówi: sygnalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libedovvski napisał: o lubie hejtowac te ruchy wymyslne przez grubasow modelki size plus to aberracja stworzona przez lobby grubych to cos jak stek z fasoli Zegnam ozieble 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu Nie opłaca mi się, mam za mało kasy żeby mordować i gwaucic bez konsekwencji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, libedovvski napisał: jestem za zrobcie na mnie zrzutke jak na chore dzieci pepsi+delicje to dobrze tuczy mozecie mi kupic jadlem przez rok albo dwa na sniadanie i udalo sie przytyc z 6kg albo wczasy all inclusive gdzies bedziecie slawni jak sie zbiorka uda a ja bede zadowolony nawet jak sie nie uda i malo zbierzecie to reszte doloze wysle wam fotki papierkow jak zjem albo plazy z wczasow Mam 2 paczki delicji. Zaraz zrobię zrzutkę dla Ciebie Tylko ty musisz zrobić zdjecie po zjedzeniu tego wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zdrajca Widać, że masz coś na sumieniu. Skończyło się libedowanie pod nosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam 2 paczki delicji. Zaraz zrobię zrzutkę dla Ciebie Tylko ty musisz zrobić zdjecie po zjedzeniu tego wszystkiego i przed - - jak będziemy mierzyć postępy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 181 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Uważaj bo kucharkę odwołam Libed mi ogarnie i na pewno nie będzie gruba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libedovvski napisał: o lubie hejtowac te ruchy wymyslne przez grubasow modelki size plus to aberracja stworzona przez lobby grubych to cos jak stek z fasoli Ale to nawet dobry stek i pożywny bo fasola się najesz na długo i mniej potem chce ci się jeść i może przestaniesz być grubasem jak ofc ktoś nim jest Edytowano 3 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach