Minnie Moskowitz 235 Napisano 4 godziny temu Z szałwii… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 3 godziny temu kiedy wpada kolega gej i czy bedzie pisal z twojego telefonu ? zapowiadajcie jakos wczesniej swoje wystepy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 190 Napisano 2 godziny temu Ja musiałem trzy przed snem, żeby zasnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja musiałem trzy przed snem, żeby zasnąć kto bogatemu zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 1 godzinę temu szałwia była kiedyś rośliną mistyczną dawni szamani odurzali się szałwią wieszczą ale ty czego byś nie zapaliła sprawiasz wrażenie nudziary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 235 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: szałwia była kiedyś rośliną mistyczną dawni szamani odurzali się szałwią wieszczą ale ty czego byś nie zapaliła sprawiasz wrażenie nudziary Osraj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 1 godzinę temu o chyba impreza startuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 51 Napisano 1 godzinę temu siadamy wygodnei w fotelach i czekamy az gej przejmie telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Osraj się nawet riposty masz wybitnie mało inteligentne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, libedovvski napisał: siadamy wygodnei w fotelach i czekamy az gej przejmie telefon pani Nudziara ma gejowsko tulpę ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 1 godzinę temu niestety nie pogadamy bo na widok nika Nudziary zachciało mi się w ramiona Morfiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach