Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pan troglodytes

kochani to dla was!

Polecane posty

Ślunskie elgiebete bo ni wiadomo chop czy bobo.

pewnie by ci się oburzył taki, taka na określenie LGBT, po prostu osoba niezbyt skupiona na swoim wyglądzie 

6 minut temu, +RC+ napisał:

Ślunskie elgiebete bo ni wiadomo chop czy bobo.

Chcieli puszystego to mają. Ale facet daje fajne przepisy, możecie dać mu suba. Tylko gimbusy będą obrażać za wygląd 

7 minut temu, szmul napisał:

pewnie by ci się oburzył taki, taka na określenie LGBT, po prostu osoba niezbyt skupiona na swoim wyglądzie 

To jest po prostu jego "imidż" pod jutuba, to wszystko dobrze sobie zaplanował - wygląd takiej typowej babci w fartuchu, kuchnia mocno w stylu PRL, nawet cerata bardzo ikoniczna, fryz na trwałą ondulację czy jak to się tam zwało - czyli szyk mody naszych babć, mikser na stole też produkcji Farel PRL... Goścu sobie po prostu zrobił klimat pod widownię, a ja sobie tylko jajca robię 😉

Edytowano przez +RC+
  • Haha 1

10 minut temu, Pan troglodytes napisał:

Chcieli puszystego to mają. Ale facet daje fajne przepisy, możecie dać mu suba. Tylko gimbusy będą obrażać za wygląd 

Sub za co? Za instruktaż jak zrobić gumowatą breję z  jaj i żelatyny z bita smietana na wierzchu? Jeśli to jest dla kogoś "fajny przepis", to współczuję kubków smakowych.

Edytowano przez salix

Ten outfit ma taki babciowy że zanim spojrzałam na tytul to myślałam że to kobieta 

Śląsk jest spoko chociaż nie wiem czy bym zjadła bo słodkie bardzo się wydaje  🧸super tradycje som różne i jedyne takie na świecie unikalne dla Polzki, fajnie by było być Ślunzakiem, cool osoby som, stylowe odlotowe 

Edytowano przez szmul

Identyfikujemy się z wszelakimi etnolektami innymi niż to co nakazuje pan Tusk Kaczynski i naziści huh 

Wszędzie tak mają że oh ja mam taką manierę mówienia swojom wiesniacka i szlachcice mnie nie lubiom 🤔

4 minuty temu, szmul napisał:

Śląsk jest spoko chociaż nie wiem czy bym zjadła bo słodkie bardzo się wydaje  🧸super tradycje som różne i jedyne takie na świecie unikalne dla Polzki, fajnie by było być Ślunzakiem, cool osoby som, stylowe odlotowe 

Jedzenie mają tragiczne typowy kulinarny skansen w którym królują zapychacze pływające w smalcu.

27 minut temu, +RC+ napisał:

To jest po prostu jego "imidż" pod jutuba, to wszystko dobrze sobie zaplanował - wygląd takiej typowej babci w fartuchu, kuchnia mocno w stylu PRL, nawet cerata bardzo ikoniczna, fryz na trwałą ondulację czy jak to się tam zwało - czyli szyk mody naszych babć, mikser na stole też produkcji Farel PRL... Goścu sobie po prostu zrobił klimat pod widownię, a ja sobie tylko jajca robię 😉

Polska podręczna style i ten peerelowski sznyt jest bardziej swojski od amerykańskiej podręcznej trad wife style lata 50, moja babcia miała identyczny fartuszek

3 minuty temu, salix napisał:

Jedzenie mają tragiczne typowy kulinarny skansen w którym królują zapychacze pływające w smalcu.

Hm ja to wszystko zjem jak nie jest gumiaste i mięso jest w miarę chude, te kawalki tłuszczu to dla psa są dobre xd 

47 minut temu, salix napisał:

Sub za co? Za instruktaż jak zrobić gumowatą breję z  jaj i żelatyny z bita smietana na wierzchu? Jeśli to jest dla kogoś "fajny przepis", to współczuję kubków smakowych.

Napisała kura domowa co ma do zaoferowania dla faceta szpinak i kotlety sojowe 😄

56 minut temu, salix napisał:

Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu

• Like 1
  • Thanks 1

4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu

Aj law ju! 😄😄 

2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał:

O hej koralgol 

Hejka krejzola walisz sie z libciem XD

51 minut temu, salix napisał:

Ruda a Sugar daddy czym cie karmi XD

9 minut temu, Nerwowy skoczek napisał:

Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła.

18 minut temu, Pan troglodytes napisał:

Napisała kura domowa co ma do zaoferowania dla faceta szpinak i kotlety sojowe 😄

Zaskoczę cię pewnie, ale świat nie kończy się na dylemacie między kluchami z tona smalcu a kotletem sojowym tego drugiego też nie polecam poza tym nie jestem kurą domową.

14 minut temu, samochód od bezdomnego napisał:

O hej koralgol 

Hej, hej! 👋 Co słychać? Jak się masz?

1 minutę temu, salix napisał:

Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła.

Zaskoczę cię pewnie, ale świat nie kończy się na dylemacie między kluchami z tona smalcu a kotletem sojowym tego drugiego też nie polecam poza tym nie jestem kurą domową.

Jesteś dzika kura! Energiczna, nowoczesna, kreatywna i fit. 👍

5 minut temu, salix napisał:

To się nazywa przeżywanie forum i wczuwanie się w rolę ☺️ Cuchniesz myszką jednak i zaraz wybuchniesz sztywniaro 😁😆😄 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

To się nazywa przeżywanie forum i wczuwanie się w rolę ☺️ Cuchniesz myszką jednak i zaraz wybuchniesz sztywniaro 😁😆😄 

Czyżby ban?

4 minuty temu, salix napisał:

To są przepisy bazujące na starych sentymentach z czasów kiedy bogato nie było a w sklepach i cukierniach nie było wyszukanych słodyczy. Wtedy ludzie to jedli i im smakowało. Dzisiaj też nie umrą jeśli tego spróbują, może nawet komuś przypaść do gustu. To pewnie taki kogel mogel na sztywno. Gorsze przepisy na desery się pojawiają gdzie masz np. rozpuszczoną margarynę.

34 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Brawo Pieprz w doopie. Otwierasz oczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować