Pan troglodytes 27 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Polecam Edytowano 12 godzin temu przez Pan troglodytes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 0 Napisano 12 godzin temu Zalozyles kanal na youtube? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ireneusz P. ps. Świniak 11 Napisano 12 godzin temu W ogóle niepodobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 551 Napisano 12 godzin temu Ślunskie elgiebete bo ni wiadomo chop czy bobo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 12 godzin temu pewnie by ci się oburzył taki, taka na określenie LGBT, po prostu osoba niezbyt skupiona na swoim wyglądzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 12 godzin temu 26 minut temu, Ireneusz P. ps. Świniak napisał: W ogóle niepodobny Marzenie Klaudii vel Anny z Kaszub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Ślunskie elgiebete bo ni wiadomo chop czy bobo. Chcieli puszystego to mają. Ale facet daje fajne przepisy, możecie dać mu suba. Tylko gimbusy będą obrażać za wygląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 551 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, szmul napisał: pewnie by ci się oburzył taki, taka na określenie LGBT, po prostu osoba niezbyt skupiona na swoim wyglądzie To jest po prostu jego "imidż" pod jutuba, to wszystko dobrze sobie zaplanował - wygląd takiej typowej babci w fartuchu, kuchnia mocno w stylu PRL, nawet cerata bardzo ikoniczna, fryz na trwałą ondulację czy jak to się tam zwało - czyli szyk mody naszych babć, mikser na stole też produkcji Farel PRL... Goścu sobie po prostu zrobił klimat pod widownię, a ja sobie tylko jajca robię Edytowano 12 godzin temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 740 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Pan troglodytes napisał: Chcieli puszystego to mają. Ale facet daje fajne przepisy, możecie dać mu suba. Tylko gimbusy będą obrażać za wygląd Sub za co? Za instruktaż jak zrobić gumowatą breję z jaj i żelatyny z bita smietana na wierzchu? Jeśli to jest dla kogoś "fajny przepis", to współczuję kubków smakowych. Edytowano 11 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu Ten outfit ma taki babciowy że zanim spojrzałam na tytul to myślałam że to kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Śląsk jest spoko chociaż nie wiem czy bym zjadła bo słodkie bardzo się wydaje 🧸super tradycje som różne i jedyne takie na świecie unikalne dla Polzki, fajnie by było być Ślunzakiem, cool osoby som, stylowe odlotowe Edytowano 11 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu Identyfikujemy się z wszelakimi etnolektami innymi niż to co nakazuje pan Tusk Kaczynski i naziści huh Wszędzie tak mają że oh ja mam taką manierę mówienia swojom wiesniacka i szlachcice mnie nie lubiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 740 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Śląsk jest spoko chociaż nie wiem czy bym zjadła bo słodkie bardzo się wydaje 🧸super tradycje som różne i jedyne takie na świecie unikalne dla Polzki, fajnie by było być Ślunzakiem, cool osoby som, stylowe odlotowe Jedzenie mają tragiczne typowy kulinarny skansen w którym królują zapychacze pływające w smalcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu 27 minut temu, +RC+ napisał: To jest po prostu jego "imidż" pod jutuba, to wszystko dobrze sobie zaplanował - wygląd takiej typowej babci w fartuchu, kuchnia mocno w stylu PRL, nawet cerata bardzo ikoniczna, fryz na trwałą ondulację czy jak to się tam zwało - czyli szyk mody naszych babć, mikser na stole też produkcji Farel PRL... Goścu sobie po prostu zrobił klimat pod widownię, a ja sobie tylko jajca robię Polska podręczna style i ten peerelowski sznyt jest bardziej swojski od amerykańskiej podręcznej trad wife style lata 50, moja babcia miała identyczny fartuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Jedzenie mają tragiczne typowy kulinarny skansen w którym królują zapychacze pływające w smalcu. Hm ja to wszystko zjem jak nie jest gumiaste i mięso jest w miarę chude, te kawalki tłuszczu to dla psa są dobre xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 149 Napisano 11 godzin temu Koty są bardziej wybredne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 11 godzin temu 47 minut temu, salix napisał: Sub za co? Za instruktaż jak zrobić gumowatą breję z jaj i żelatyny z bita smietana na wierzchu? Jeśli to jest dla kogoś "fajny przepis", to współczuję kubków smakowych. Napisała kura domowa co ma do zaoferowania dla faceta szpinak i kotlety sojowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 11 godzin temu No co kafeteterjanie, nie cieszycie się że mnie znaleźliście? Ale bekaaaaa, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 11 godzin temu 56 minut temu, salix napisał: Sub za co? Za instruktaż jak zrobić gumowatą breję z jaj i żelatyny z bita smietana na wierzchu? Jeśli to jest dla kogoś "fajny przepis", to współczuję kubków smakowych. Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu Aj law ju! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 0 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Aj law ju! O hej koralgol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molaf 0 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał: O hej koralgol Hejka krejzola walisz sie z libciem XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molaf 0 Napisano 10 godzin temu 51 minut temu, salix napisał: Jedzenie mają tragiczne typowy kulinarny skansen w którym królują zapychacze pływające w smalcu. Ruda a Sugar daddy czym cie karmi XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 740 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła. 18 minut temu, Pan troglodytes napisał: Napisała kura domowa co ma do zaoferowania dla faceta szpinak i kotlety sojowe Zaskoczę cię pewnie, ale świat nie kończy się na dylemacie między kluchami z tona smalcu a kotletem sojowym tego drugiego też nie polecam poza tym nie jestem kurą domową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: O hej koralgol Hej, hej! Co słychać? Jak się masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła. Zaskoczę cię pewnie, ale świat nie kończy się na dylemacie między kluchami z tona smalcu a kotletem sojowym tego drugiego też nie polecam poza tym nie jestem kurą domową. Jesteś dzika kura! Energiczna, nowoczesna, kreatywna i fit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1579 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła. Zaskoczę cię pewnie, ale świat nie kończy się na dylemacie między kluchami z tona smalcu a kotletem sojowym tego drugiego też nie polecam poza tym nie jestem kurą domową. To się nazywa przeżywanie forum i wczuwanie się w rolę Cuchniesz myszką jednak i zaraz wybuchniesz sztywniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 784 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To się nazywa przeżywanie forum i wczuwanie się w rolę Cuchniesz myszką jednak i zaraz wybuchniesz sztywniaro Czyżby ban? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 248 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Ciekawa jestem czy zjadłabyś ze smakiem ubite jajka z żelatyna i na to bita śmietana? Dla mnie to jest koszmarne połączenie smakowe, a nie "fajny przepis" gdyby było co chwalić to bym pochwaliła. To są przepisy bazujące na starych sentymentach z czasów kiedy bogato nie było a w sklepach i cukierniach nie było wyszukanych słodyczy. Wtedy ludzie to jedli i im smakowało. Dzisiaj też nie umrą jeśli tego spróbują, może nawet komuś przypaść do gustu. To pewnie taki kogel mogel na sztywno. Gorsze przepisy na desery się pojawiają gdzie masz np. rozpuszczoną margarynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 10 godzin temu 34 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Salix, jeszcze nie widziałam żebyś cokolwiek na tym forum pochwaliła. Zawsze tylko ąę ale fuj. Jeeesuuu Brawo Pieprz w doopie. Otwierasz oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach